Kategorier


Brafab - utemöbler av högsta kvalité

Brafab är ett svenskt företag som grundades 1935. Företaget är specialiserat på utemöbler och har genom åren blivit en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Brafab erbjuder ett brett utbud av utemöbler som passar alla smaker och behov. Deras sortiment inkluderar allt från loungegrupper, matgrupper och solstolar till parasoller, dynor och accessoarer. De har även ett stort utbud av utomhusbelysning och utomhusvärmare för att skapa en trivsam atmosfär på uteplatsen.

En av Brafabs styrkor är deras höga kvalitet. Företaget använder sig av noggrant utvalda material och har höga krav på både design och funktion. Många av deras produkter är tillverkade i högkvalitativt konstrotting, vilket är ett tåligt och lättmaterial som passar utmärkt för utemöbler. Dessutom har många av deras produkter innovativa funktioner som gör dem extra användarvänliga och bekväma. Brafab strävar också efter att göra sina produkter så hållbara som möjligt. De arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och att använda material som är återvinningsbara. Dessutom har de ett stort utbud av möbler som är speciellt anpassade för offentlig miljö, till exempel caféer, hotell och parker. Dessa möbler är extra hållbara och tål tuffa tag, vilket gör dem perfekta för offentlig användning.

Hållbara möbler från Brafab

Utöver sin höga kvalitet och hållbarhet, är Brafabs produkter också kända för sin stilrena design. Företaget samarbetar med flera framstående designers för att skapa produkter som både är snygga och funktionella. Många av deras möbler har en modern och minimalistisk design som passar perfekt i en skandinavisk inredningsstil.

Brafab har också ett starkt samhällsengagemang och stödjer olika välgörenhetsorganisationer och initiativ. Företaget har ett eget initiativ som heter "Brafab för livskvalitet", där de donerar utemöbler till olika välgörenhetsorganisationer och institutioner som arbetar med att förbättra livskvaliteten för människor i behov. Med sin starka position på marknaden, sitt engagemang för hög kvalitet och hållbarhet, och sitt fokus på kundservice och samhällsengagemang, är Brafab ett företag som inte bara erbjuder utemöbler av högsta kvalitet, utan också ett företag som strävar efter att göra skillnad för sina kunder och samhället som helhet.

Brafabs olika möbelserier

North-serien är en stilren och modern möbelserie som passar perfekt för den nordiska designstilen. Möblerna i denna serie är tillverkade i högkvalitativa material som är tåliga mot olika väderförhållanden och har en minimalistisk design. West-serien har en mer rustik och avslappnad stil som passar utmärkt för en bohemisk eller lantlig utomhusmiljö. Möblerna är tillverkade i naturmaterial som rotting och trä och har mjuka former och färger. South-serien är en elegant och lyxig möbelserie som passar bra för en lyxig och sofistikerad utomhusmiljö. Möblerna i denna serie är tillverkade i kvalitetsmaterial som rostfritt stål och teakträ och har en modern och stilren design. Lounge-serien består av bekväma och avslappnade utemöbler som passar perfekt för en loungemiljö. Serien innehåller soffor, fåtöljer, fotpallar och bord i olika storlekar och färger.

Dining-serien består av matbord och stolar som passar utmärkt för en utomhusmåltid. Serien innehåller olika storlekar och stilar av bord och stolar, från klassiskt till moderna.

Utöver dessa möbelserier erbjuder Brafab också ett brett utbud av solstolar, parasoller, dynor, kuddar och andra tillbehör som passar till deras olika möbelserier. Genom att erbjuda ett varierat utbud av möbler och tillbehör strävar Brafab efter att tillgodose olika kunders unika behov för en vacker och funktionell utomhusmiljö.

Alla möbler från BrafabArtiklar 1 till 48 av totalt 1550