Mattor

Vi samarbetar med Sveriges största mattkedja


Vi tillhör kedjan Matt-Tema och visar delar av deras stora sortiment i vår butik i Svedala. Matt-Temas utbud på mönster, färger, storlekar och material är stort, du kan till och med bestämma form och mått själv! Välkommen in i vår butik för att på ett enkelt och bekvämt sätt göra en beställning (om vi inte har din matta hemma). Du kan också handla direkt online på Matt-Temas hemsida och sen hämta din beställning fraktfritt hos oss i butiken.

Till Matt-Temas webbshop»
 

Mattor valda med omsorg

Vilka mattor som finns i vårt breda sortiment är ingen slump. Alla våra mattor är nämligen noga utvalda och framtagna av Matt-Temas helt egna sortimentsråd.
Sortimentsrådet består av representater från några av våra olika butiker. För att hitta inspiration besöker de bland annat mässor runt om i världen och kan på så sätt ta fram ett unikt sortiment för Matt-Tema.
När de arbetar ligger deras fokus på att ta fram ett sortiment som är rätt i tiden och som är tillverkat av bra material på ett hållbart sätt.
Vi på Matt-Tema tycker att sortimentsrådet gör ett bra jobb med att skapa ett sortiment där det finns något för alla, och vi hoppas att du håller med!

 

Rund eller rektangulär? Stor eller liten?

Glansig eller matt? Mönstrad eller enfärgad? Hos oss på Matt-Tema är valen många. Vi har mattor i alla möjliga storlekar, färger, kvalitéer och mönster. Mattan Visingsö finns till exemepel i nio olika storlekar och i sju olika färger. På så vis blir det enkelt att anpassa mattan till just ditt hem och dina möbler.

Formge din egen matta

Välj mellan vackra kvaliteter, färger och kantband och skräddarsy en matta helt enligt dina önskemål. Heltäckning är också något som kommit tillbaka mer och mer och passar bra bland annat i sovrum. Det är underbart att på morgonen få sätta ner fötterna på en härligt mjuk heltäckningsmatta.

 

Ansvarsfull tillverkning

Alla val vi tar och allt vi gör påverkar vår omvärld, på ett eller annat sätt. Det är viktigt för oss att aktivt arbeta med vårt samhällsengagemang. Vi arbetar för att förhindra barnarbete och för att ge barnen en trygg framtid. Vi strävar efter bättre arbetsvillkor och säkerhet, samt ställer krav på att människor behandlas med respekt.

Vi ger barnen framtid och möjligheter

Sedan 2010 driver vi en skola i Indien för barn vars föräldrar arbetar med mattillverkningen. Utbildning är en otroligt viktig faktor i utvecklings-och välståndsarbetet för världens fattiga. Skolan heter MIR High School och ligger nära Mirzapur i Uttar Pradesh.

Organisationen Care & Fair

Care & Fair är ett initiativ från europeiska mattbranschen och därmed forumet för en engagerad och ansvarsfull del av industrin. Som medlemmar i organisationen stödjer vi kampen mot barnarbete i Indien, Nepal och Pakistan. Genom Care & Fair främjar vi även nybyggnation och underhåll av daghem, skolor och sjukhus i Indien.

Certifiering för global standard

Vi följer även SA 8000 certifieringen som är en omfattande och global standard för certifiering av socialt ansvar.


 1. Auckland ullmatta natur
  Auckland ullmatta natur
  Ord. pris 6 995 kr Ditt pris 5 946 kr
 2. Auckland ullmatta grå
  Auckland ullmatta grå
  Ord. pris 6 995 kr Ditt pris 5 946 kr
 3. Auckland matta 400 natur
  Auckland matta 400 natur
  Ord. pris 11 995 kr Ditt pris 10 196 kr
 4. Auckland matta 400 grå
  Auckland matta 400 grå
  Ord. pris 11 995 kr Ditt pris 10 196 kr
 5. Auckland matta 340 grå
  Auckland matta 340 grå
  Ord. pris 7 995 kr Ditt pris 6 796 kr
 6. Auckland matta 340 natur
  Auckland matta 340 natur
  Ord. pris 7 995 kr Ditt pris 6 796 kr
 7. Auckland matta 290 natur
  Auckland matta 290 natur
  Ord. pris 5 995 kr Ditt pris 5 096 kr
 8. Auckland matta 290 grå
  Auckland matta 290 grå
  Ord. pris 5 995 kr Ditt pris 5 096 kr
 9. Carpretty petit nottazebroh
  Carpretty petit nottazebroh
  160x230 cm, mörkblå
  2 099 kr
 10. Carpretty petit nottazebroh
  Carpretty petit nottazebroh
  160x230 cm, svart
  2 099 kr
 11. Carpretty grand frame
  Carpretty grand frame
  290x200 cm, mörkblå
  3 189 kr
 12. Carpretty grand frame
  Carpretty grand frame
  290x200 cm, off-white
  3 189 kr