Matgrupper

Matgrupp utomhus

Inget känns väl mer som vår och sommar än en stor och inbjudande möbelgrupp? Att duka upp till frukost, mysiga grillkvällar eller bara härligt häng i solen är oslagbart när man har en fin utegrupp. Vare sig om du har en stor familj eller planerar att bjuda över ett gäng vänner och bekanta, så kan vi på Nilssons Möbler hjälpa dig med att hitta rätt möbelgrupp. Vi erbjuder även mindre möblemang för dig som är på jakt efter något mindre. Är det så att cafestolar och cafebord du hellre är ute efter, så har vi även ett brett utbud av detta. ...

Möbelgrupper för utomhus

För att få till den där mysiga känslan på din uteplats, altan, balkong eller trädäck så finns det massa som du kan komplettera din matgrupp med. Att placera sin möbelgrupp på ett solrikt ställe är drömmen för många, så att man kan sitta i solen och njuta av värmen. Men ibland kan solen bli för mycket för oss alla, så att komplettera med ett parasoll och solskydd utomhus kan vara räddaren i nöden under heta sommardagar.

Komplettera din matgrupp utomhus

Om man vill få till den där lilla extra mysfaktorn på sin uteplats och komplettera din utegrupp så finns det massor av tillbehör. Det finns snygga utekuddar, belysning för uteplats när mörkret faller på, utemattor och snygga dynboxar som kan fungera som praktiskt avlastningsbord. Allt hänger ihop med hur mycket utrymme som finns hemma på din altan eller uteplats och vilken stil man är ute efter. Det bästa tipset vi kan ge är att hålla den röda tråden genom alla val, till exempel när det kommer till val av material och färger. Är du osäker eller om du bara vill ha extra råd och tips så hjälper vi gärna dig. Välkommen in till oss på Nilssons Möbler, antingen i vår fysiska butik eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Fallande ordning
View as Tabell Lista

4 artiklar

per sida
 1. Renoso 160x100 khaki/grå
  Renoso 160x100 khaki/grå
  160x100 cm
  Brafab
  4 990 kr
 2. Renoso pos khaki/vit
  Renoso pos khaki/vit
  Stapelbar
  Brafab
  1 390 kr
 3. Torpet grupp
  Torpet grupp
  Komplett grupp
  Hillerstorp
  5 695 kr
 4. WELLINGTON MATGRUPP
  WELLINGTON MATGRUPP
  Bord + 6 stolar
  Hillerstorp
  34 200 kr
Fallande ordning
View as Tabell Lista

4 artiklar

per sida