MatgrupperÄr du ute efter en matgrupp till din uteplats? Hos oss på Nilssons Möbler hittar ni ett brett och välsorterat sortiment av utomhus matgrupper i olika storlekar, stilar och modeller. När det kommer till matgrupper att ha ute så finns det en hel uppsjö att välja på när det kommer till olika modeller på stolar och bord och vi på Nilssons Möbler kan hjälpa er att hitta rätt matgrupp för just din uteplats. I vårt sortiment hittar ni ute matgrupper från bland annat Mer Hemma, Brafab och Hillerstorp i olika utföranden. Oavsett vilken stil och känsla du är ute efter så hittar ni säkert något som faller i smaken i vårt välsorterade sortiment. Vi har valt att erbjuda matgrupper som utomhusbruk i hög kvalité då dessa ska kunna tåla att stå ute under en längre period och kunna tåla vädrets alla utmaningar, och detta är för att vi vill att du ska kunna njuta av din matgrupp år efter år.

Utemöbler matgrupp för din uteplats

Inget känns väl mer som vår och sommar än en stor och inbjudande möbelgrupp? Att duka upp till frukost, mysiga grillkvällar eller bara härligt häng i solen är oslagbart när man har en fin utegrupp. Vare sig om du har en stor familj eller planerar att bjuda över ett gäng vänner och bekanta, så kan vi på Nilssons Möbler hjälpa dig med att hitta rätt möbelgrupp. Vi erbjuder även mindre möblemang för dig som är på jakt efter något mindre.

Köp Möbelgrupper för utomhus online

För att få till den där mysiga känslan på din uteplats, altan, balkong eller trädäck så finns det massa som du kan komplettera din matgrupp med. Att placera sin möbelgrupp på ett solrikt ställe är drömmen för många, så att man kan sitta i solen och njuta av värmen. Men ibland kan solen bli för mycket för oss alla, så att komplettera med ett parasoll och solskydd utomhus kan vara räddaren i nöden under heta sommardagar.

Komplettera din matgrupp utomhus med tillbehör

Om man vill få till den där lilla extra mysfaktorn på sin uteplats och komplettera din utegrupp så finns det massor av tillbehör. Det finns snygga utekuddar, belysning för uteplats när mörkret faller på, utemattor och snygga dynboxar som kan fungera som praktiskt avlastningsbord. Allt hänger ihop med hur mycket utrymme som finns hemma på din altan eller uteplats och vilken stil man är ute efter. Det bästa tipset vi kan ge är att hålla den röda tråden genom alla val, till exempel när det kommer till val av material och färger. Är du osäker eller om du bara vill ha extra råd och tips så hjälper vi gärna dig. Välkommen in till oss på Nilssons Möbler, antingen i vår fysiska butik eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Fallande ordning
View as Tabell Lista

12 artiklar

per sida
 1. Circus/Hassel matgrupp
  Circus/Hassel matgrupp
  Brafab
  Ord. pris 34 995 kr Ditt pris 29 711 kr
 2. Delia & Nimes matgrupp
  Delia & Nimes matgrupp
  Brafab
  Ord. pris 12 995 kr Ditt pris 11 033 kr
 3. Delia & Nimes matgrupp antracit
  Delia & Nimes matgrupp antracit
  Brafab
  Ord. pris 12 995 kr Ditt pris 11 033 kr
 4. Delia & Nimes matgrupp vit
  Delia & Nimes matgrupp vit
  Brafab
  Ord. pris 12 995 kr Ditt pris 11 033 kr
 5. Hastings/Coventry Matgrupp
  Hastings/Coventry Matgrupp
  Bord & 6 stolar
  Atleve
  21 995 kr
 6. Hornbrook matgrupp
  Hornbrook matgrupp
  Brafab
  Ord. pris 20 630 kr Ditt pris 17 515 kr
 7. Rana matgrupp 6 pos + bord VIT
  Rana matgrupp 6 pos + bord VIT
  Brafab
  Ord. pris 8 630 kr Ditt pris 7 327 kr
 8. Turin matgrupp
  Turin matgrupp
  Brafab
  Ord. pris 10 295 kr Ditt pris 8 740 kr
Fallande ordning
View as Tabell Lista

12 artiklar

per sida