Soffor

Kategorier

Soffor till vardagsrummet

Att hitta den perfekta soffan är inte alltid det lättaste. Har ni stor familj och är i behov av en stor familjesoffa? Vill ni ha möjligheten att utforma er egen soffa? Då ska ni istället välja en byggbar soffa. Då kan ni designa er soffa helt efter era egna behov och se till att den passar in i just ert hem. Ni väljer själva storlek, färg och material.

Föredrar ni en skinnsoffa eller tygsoffa i vardagsrummet? En skinnsoffa av god kvalitet och som sköts på rätt sätt är väldigt slittåliga och blir bara vackrare med åren. Skinnsoffan är en riktig klassiker i hemmet som aldrig kommer bli omodern och som dessutom kan besitta ett gott andrahandsvärde. Tygsoffan sägs vara den perfekta familjesoffan och hos oss på Nilssons Möbler hittar ni ett brett utbud av soffor till ert vardagsrum. Välj mellan olika varumärken, färger och mönster. Vi har soffor för alla hem!

Välj rätt soffa - vad ska man tänka på?

Det är många beslut som ska tas när man ska köpa en soffa och vi hjälper dig genom hela köpet så att du hittar en soffa som passar för just dig och ert hem. Ska det exempelvis vara en låg eller hög rygg? Önskar ni extra nackstöd eller en härlig recliner? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan ni ska köpa en soffa. Ta reda på vad ni vill ha och håll sinnet öppet. Det finns en rad olika soffor i olika modeller, utformande och material.

Soffan - den viktigaste möbeln?

Då soffan är en stor möbel så brukar man säga att detta är den viktigaste möbeln i ett rum då den verkligen drar blickarna till sig. Därför är det viktigt att just soffan har den stil som man är ute efter och att den samtidigt fyller den funktion som man önskar. är det kommer till vilken modell på soffan man bör välja är det rummet och placeringen av tv:n som brukar avgöra. En populär soffmodell i våra hem är den praktiska divansoffan som täcker mycket yta och är väldigt praktiskt i sitt utförande. Men en divansoffas stil och utförande kan varieras i det oändliga beroende på vilken typ av tyg, material och färg man är sugen på.

Trender kommer och går och det är såklart viktigt att din soffa kan matchas och vara allsidig, oavsett vilken stil och färg du vill ändra i rummet där soffan skall placeras. Vill man då ha en soffa som skall kunna vara allsidig kan en snygg basfärg vara bästa valet så som svart, grå, beige eller mörkblå. Känner man att ma istället vill satsa på en starkare och en mer färgglad soffa så erbjuder vi röda, gula och gröna soffor i olika tyg och modeller.

Soffor för alla rum och stilar

Nedan visar vi en del av vårt breda sortiment av soffor, både från kända varumärken men även från vårt eget handplockade sortiment, men ni hittar mycket mer i vår utställning i Svedala. Varmt välkomna in och provsitt i vår butik i Svedala. Ni kan också beställa smidigt online och få er soffa levererad ända hem till dörren. Vi vill erbjuda smidig och effektiv service när du ska investera i en ny soffa, så tveka inte att ta kontakt med oss vid frågor och funderingar. Vår kunniga personal finns redo här för dig och vi hjälper dig att hitta rätt soffa!

Välj soffa av hög kvalité

När det kommer till att köpa ny soffa så bör detta ses som en investering för dig och ditt hem. Därför är det alltid bäst att välja en soffa av hög kvalité så att du vet att du kommer kunna ha denna i många år framöver. Därför erbjuder vi på Nilssons Möbler soffor av högsta kvalité, just för att du som kund ska känna att du har gjort ett bra val! Allt för ofta händer det att man väljer en soffa av sämre kvalité och något lägre pris, men att denna efter bara något år säckar ihop och tappar form och komfort. Då är det alltså värt att lägga på lite på budgeten så att man får en soffa som håller år efter år! Vi på Nilssons Möbler är här för att hjälpa er att välja rätt soffa för just dig och ditt hem. Kontakta oss redan idag eller besök oss i vår fysiska butik i Svedala utanför Malmö så att vår kunniga personal kan hjälpa dig direkt på plats.