LampskärmarVill du på ett snabbt och enkelt sätt ge nytt liv till ditt hem? Då kan du köpa nya lampskärmar till dina lampor. Genom att köpa nya lampskärmar kan du anpassa utseendet på dina lampor efter säsong för att matcha med dina gardiner och övrig inredning. Det är kort sagt ett enkelt och roligt sätt att uppdatera ditt hem med nya lampskärmar! Dessa lampskärmar är dock inte bara en estetisk detalj, utan dessa avgör även vilken ljusstyrka som kommer från själva ljuskällan. Så är man ute efter ett skarpare sken bör man välja en lampskärm i något tunnare och skirare material, medans om målet är något dovare och dämpande ljuseffekt bör valet luta mot något tjockare material - exempelvis sammet.

Lampskärm i rätt stil och material

Med små medel kan man göra stora förändringar. Med lampskärmar kan du på ett smidigt sätt uppdatera ditt hem genom att byta ut färg eller material på dessa - allt beroende på vilken effekt du är ute efter.

Under högtider såsom jul och påsk kan byte av lampskärmar vara ett perfekt sätt för att skapa rätt stämning. Under julen är de klassiska röda och gröna färgerna väldigt populära och dessa kan du enkelt matcha med snygga julgardiner eller nya kuddar i vardagsrumssoffan eller i sovrummet. Vill man skapa en ljusare stämning hemma vid juletid kan man även ta klassiska vita lampskärmar och matcha dessa med de vita, gråa och mörka tonerna i det övriga julpyntet. På så vis skapar man en helhet och rummet känns ombonat på alla vis.

Hitta rätt lampskärm hos oss

Hos oss på Nilssons Möbler hittar du flera snygga lampskärmar för både taklampor, bordslampor och golvlampor. Välj bland flera olika stilar, färger och mönster. Vi har någonting för alla hem! Vi har även lampfötter att matcha med. Välkommen att handla lampskärmar online i vår webbshop eller i vår fysiska butik i Svedala.