Stressless fåtöljerStressless är ett känt varumärke från den norska möbeltillverkaren Ekornes. Ledorden för dessa klassiska fåtöljer är funktion och komfort. Föredrar du en modern design eller kanske ett mer traditionellt utseende? Oavsett vilka preferenser du har passar dessa produkter dig som är ute efter en riktigt skön och bekväm fåtölj med god ergonomi och det där lilla extra.

Ergonomiska stresslessfåtöljer som passar ditt hem

En stresslessfåtölj kännetecknas bland annat av de sköna armstöden samt det ställbara ryggstödet men också dess tidlösa design och hantverk. Bland vårt sortiment av stresslessfåtöljer hittar du både klassiska modeller och mer moderna varianter i starka färger och utmärkande design, allt för att du ska hitta en favorit som passar bra i ditt hem. Majoriteten av våra stressless produkter går att få i olika färger. Detta för att vi vill ge dig möjligheten att hitta den perfekta färgen att kombinera med din interiör. Vi har alternativ för vardagsrummet, kontoret eller ditt sovrum. Stresslessfåtölj med smarta system.

Våra modeller är inte bara sköna utan också otroligt ergonomiska. Med hjälp av några av de smarta integrerade systemen så blir det ännu bättre.

  • Glide System - Sitsen följer din minsta rörelser för att du ska ökad komfort, detta genom justera stressless-rattarna för önskad friktion.
  • LegComfort - Med ett bra fotstöd tillkommer en god sittergonomi. Med ett enkelt knapptryck så skjuts det subtila fotstödet fram som annars sitter under sätet. Detta stöd kan justeras efter bästa komfort, längd som bredd.
  • Plus System - Med det integrerade Plus Systemet kan du enbart luta dig bakåt och låta Stresslessfåtöljen göra jobbet åt dig. Systemet analyserar dina rörelser och kommer anpassa sig efter hur du sitter. Detta ger ännu mer komfort och gör dina bekväma stunder ännu bättre.

Köp Stressless fåtölj hos oss

Flera av Stresslessfåtöljerna levereras dessutom med en snygg och ergonomisk tillhörande pall, för extra bekvämlighet. Mer information om detta hittar ni på den individuella produktbeskrivningen. Du är välkommen att besöka vår fysiska butik i Svedala för provsittning och få en bättre vy av vårt sortiment.