Vardagsrum

KategorierEfter en lång dag är det avkopplande att få lägga upp benen i en skön soffa eller luta sig tillbaka i en härlig fåtölj. Hos oss på Nilssons Möbler finns ett brett sortiment av både prisvärda och exklusiva vardagsrumsmöbler. Våra duktiga säljare hjälper dig med råd och tips inför ditt köp. Föredrar ni skinnsoffa, eller tygsoffa, är ni i behov av en stor familjesoffa eller vill ni ha möjligheten att utforma er egen soffa och istället väljer en byggbar soffa. Önskar ni låg eller hög rygg, extra nackstöd eller en härlig recliner. Det är många beslut som ska tas och vi hjälper dig genom hela köpet. Välkommen att handla direkt online via vår webbshop eller kom förbi vår fysiska butik i Svedala, alldeles i närheten av Malmö.

Möbler till vardagsrummet för alla hem

Att köpa vardagsrumsmöbler är inte bara en fråga om stil, utan också om komfort och funktionalitet. En soffa eller en fåtölj ska vara tillräckligt rymlig och bekväm för att ge plats åt fler än en person, och ett soffbord ska vara funktionellt och praktiskt. Det är också viktigt att möblerna passar ditt utrymme, både när det gäller storlek och stil. Hos Nilssons Möbler hittar du allt du behöver för ditt vardagsrum - från soffor till lampor, stolar, bord och mycket mer. Vardagsrummet är hemmets hjärta, en plats där du kan vara kreativ, koppla av och njuta av tid med vänner och familj. En bekväm soffa är viktig, liksom andra möbler som kan ge ditt vardagsrum karaktär.

Välj rätt möbler till vardagsrummet

Med rätt vardagsrumsmöbler kan du skapa en varm och inbjudande atmosfär. Den perfekta soffgruppen ger både komfort och stil till ditt vardagsrum. Du kan välja olika färger och material som passar din smak, så att ditt favorithörn i hemmet får en både vacker och praktisk känsla. Det finns många vackra accessoarer som gör sig bra i vardagsrummet, till exempel lampor och vaser. Oavsett vad du väljer för möbler i vardagsrummet är det ingen tvekan om att det är en investering i komfort och skönhet - möbler som kommer att hålla i flera decennier framöver. Upptäck lugnet i ditt vardagsrum genom att skapa din perfekta oas. Upptäck vårt sortiment av mattor, fåtöljer och textilier som är gjorda för att göra livet bekvämt, organiserat och inspirerat för just till vardagsrum.

Vardagsrumsmöbler av högsta kvalité

Här tillbringar du den mesta tiden med familj och vänner. Det finns många typer av vardagsrumsmöbler på marknaden idag, från soffor och stolar till soffbord och förvaringsmöbler. Om du vet vilken typ av möbler du vill ha är det en bra idé att välja en design som matchar resten av hemmets inredning. På Nilssons Möbler säljer vi allt från soffor och stolar till lampor och ljus - att hitta något unikt till ditt hem har aldrig varit enklare. Med rätt vardagsrumsmöbler kan du skapa en varm och inbjudande atmosfär. Den perfekta soffgruppen ger både komfort och stil till ditt vardagsrum. Det finns många vackra accessoarer som gör sig bra i vardagsrummet, till exempel kuddar och andra härliga textilier.

Köp Möbler till ditt vardagsrum hos oss

Att skapa ett vardagsrum som känns som hemma är en utmaning, men också en riktigt rolig uppgift. På Nilssons Möbler har vi allt du behöver för att skapa ditt eget inspirerande och mysiga vardagsrum - från snygga soffor till de senaste designessentialen och till och med bekväma fåtöljer. Från subtila accentfärger till iögonfallande konstverk - vi hjälper dig att komma fram till hur ditt vardagsrum ska se ut. Oavsett vilken stil du vill inreda med ska du alltid känna dig bekväm i ditt hem. I vardagsrummet vill vi skapa ett utrymme som speglar din personlighet och som är fyllt med färger och saker som känns som du själv. Ett bra vardagsrum ska vara en inbjudande plats där du vill tillbringa tid med familj och vänner. Vardagsrummet är den plats där du och din familj umgås, spelar spel och sitter ner tillsammans i en mysig miljö. Oavsett om du vill ha en modern minimalistisk stil i former och färg, eller om du föredrar en mer klassisk look med mjuka tyger och varma bjälkar och färger är det lätt på Nilssons Möbler att hitta exakt det du söker. Vi har många olika stilar av soffor, stolar och textilier som kan kombineras perfekt tillsammans för ett hemtrevligt vardagsrum.

Loading...
Filtrera
Urvalsalternativ
Pris
Färg
Fallande ordning
View as Tabell Lista

Artiklar 1-25 av 1738

Page
per sida
 1. Dagbädd Teramo Rattan Natur
  Dagbädd Teramo Rattan Natur
  House Nordic
  11 485 kr
 2. Capri dagbädd Grå
  Capri dagbädd Grå
  House Nordic
  3 740 kr
 3. Capri dagbädd Svart
  Capri dagbädd Svart
  House Nordic
  4 070 kr
 4. Capri dagbädd Senapsgul
  Capri dagbädd Senapsgul
  House Nordic
  4 070 kr
 5. Capri dagbädd Mörkblå
  Capri dagbädd Mörkblå
  House Nordic
  4 070 kr
 6. Liege Hylla Natur
  Liege Hylla Natur
  House Nordic
  1 200 kr
 7. Namur Hylla Natur
  Namur Hylla Natur
  House Nordic
  360 kr
 8. Paolo Hylla Svart
  Paolo Hylla Svart
  House Nordic
  345 kr
 9. Mons Hylla Svart
  Mons Hylla Svart
  House Nordic
  360 kr
 10. Genk Hylla Svart
  Genk Hylla Svart
  House Nordic
  360 kr
 11. Forno Läderremmar Svart
  Forno Läderremmar Svart
  House Nordic
  150 kr
 12. Forno Hylla Svart
  Forno Hylla Svart
  House Nordic
  505 kr
 13. Forno Hylla Svart
  Forno Hylla Svart
  House Nordic
  430 kr
 14. Forno Hylla Natur
  Forno Hylla Natur
  House Nordic
  505 kr
 15. Forno Hylla Natur
  Forno Hylla Natur
  House Nordic
  430 kr
 16. Harlem Hylla Svart/grön
  Harlem Hylla Svart/grön
  House Nordic
  645 kr
 17. Harlem Hylla Svart/trä
  Harlem Hylla Svart/trä
  House Nordic
  645 kr
 18. Arnhem Hylla Svart trä
  Arnhem Hylla Svart trä
  House Nordic
  230 kr
 19. Haag Hylla Svart trä
  Haag Hylla Svart trä
  House Nordic
  305 kr
 20. Vita Vägghylla Natur
  Vita Vägghylla Natur
  House Nordic
  400 kr
 21. Vita Vägghylla Svart
  Vita Vägghylla Svart
  House Nordic
  400 kr
Fallande ordning
View as Tabell Lista

Artiklar 1-25 av 1738

Page
per sida