ReclinerfåtöljerÄr du ute efter maximal komfort och bekvämlighet är en reclinerfåtölj något för dig. En reclinerfåtölj kännetecknas nämligen av att både ryggstöd och fotstöd går att ställa in för bästa möjliga komfort. En reclinerfåtölj är en flexibel möbel där du fäller ner ryggstödet när du är sugen på att ta en tupplur och fäller upp det igen när du vill sitta upp och se på tv eller samtala. Varför införskaffa en ordinär fåtölj när du kan köpa en produkt som slår två flugor i en smäll? Vi har ett stort urval av reclinerfåtöljer från ledande tillverkare med priser som garanterar bästa värde för pengarna. Är du sugen på att provsitta din nya reclinerfåtölj så är du välkommen att besöka vår fysiska butik utanför Malmö!

Reclinerfåtöljer för maximal bekvämlighet

Vissa av våra reclinerfåtöljer har även hjälpmedel för dig som är stel i kroppen eller som har svårt att sätta dig direkt i fåtöljen. Därav finns det alternativ för detta i form av lift-up funktionen. Detta hjälpmedel gör att du kan “tippa” fåtöljen framåt med hjälp av en fjärrkontroll, detta möjliggör att du lättare kan luta dig bakåt för att få stöd direkt istället för att behöva “backa” in i rätt position. En bekväm fåtölj som lämpar sig perfekt till äldre människor eller funktionsnedsatta.

När det gäller komfort och avkoppling är våra reclinerfåtöljer utformade för att ge stöd och komfort under lång tid. En elektrisk recliner garanterar att alla dina behov uppfylls. Från hållbarheten hos en svängbar modell till en bekväm gungande modell, du hittar din perfekta passform. Vi har all viktig information som du behöver på vår webbplats, men vill du hellre provsitta så är du välkommen till vår fysiska butik i Svedala! Viktigt att tänka på vid skötsel av din nya recliner är att den inte ska hamna i direkt solljus. Detta kommer resultera i att tyget bleknar vilket leder till att din nya recliner kan se mycket äldre ut än vad den egentligen är.

Reclinerfåtölj i rätt stil

En reclinerfåtölj ska inte bara vara skön att sitta i, den ska även vara en snygg addition till ditt vardagsrum. Vi har flertal alternativ som garanterat kommer dra blickar. I material som läder, tyg, microfibertyg samt det exklusiva fårskinnet. Glöm ländryggsstödet, en elektrisk recliner är den ultimata komforten i hemmet. Vårt utbud av reclinerfåtöljer omfattar svängbara och elektriska som passar alla dina behov. Välj mellan ett brett utbud av material och utföranden så att det passar bra in i just ditt hem!

Köp din nya reclinerfåtölj hos oss

Slösa inte mer tid på vanliga liggfåtöljer. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du de bästa reclinerfåtöljerna, både elektriska och manuella varianter. Välj mellan olika färger och stilar - från större eller mindre modeller till modeller med fotstöd eller utan. Vi erbjuder ett stort utbud i våra butiker och online. Hos oss hittar du en uppsjö av alternativ för dig och ditt vardagsrum. Med varierande priser och material kommer du med stor sannolikhet hitta ett alternativ som passar din preferens samt komfort.

Besök gärna vår fysiska butik i Svedala för att provsitta och få proffsens insikt i världen av recliners!