BäddsofforÄr du på jakt efter en riktigt bra bäddsoffa av hög kvalité? Då har du hittat rätt! Hos oss på Nilssons Möbler hittar du bäddsoffor i många olika modeller, färger och utföranden. Vi erbjuder bäddsoffor från bland annat Hovden, Möbelform och Furninova, allt för att du som kund skall känna dig trygg med att du har valt en bäddsoffa i hög kvaité. Med en praktisk bäddsoffa i hemmet kan du enkelt förvandla denna möbel till en skön säng som kan nyttjas många gånger om.

Bäddsoffor i många olika modeller

När du ska välja ut din nya bäddsoffa är det en del du behöver veta innan. Först bör man ta reda på hur stor bäddsoffan skall vara och hur denna kommer placeras. Då denna möbel är funktionell och anpassningsbar kan denna vara enklare att inreda med än vanliga soffor och sängar då en bäddsoffa fyller två viktiga funktioner på ett enkelt sätt. Så placering och plats är alltså en viktig faktor att ha med sig när valet av ny bäddsoffa skall göras. Ett hett tips är att ha en ordentlig bäddmadrass som passar den storlek som bäddsoffan har så får man optimal komfort.

Angående modeller på bäddsoffor kan dessa vara klassiska två- eller tresitsiga, men det finns även bäddsoffor med divan i olika storlekar. Såklart erbjuder vi på Nilssons Möbler många olika modeller när det kommer till dessa praktiska bäddsoffor, både online och i butik.

Välj rätt bäddsoffa

Då denna mångsidiga möbel har två huvudsyften kan det vara svårt att uppnå optimal komfort som i en vanlig säng eller soffa. Men idag tillverkas bäddsoffor med mer fokus på att vara bekväma för att kunna fylla båda behov. Ett hett tips är att ha en ordentlig bäddmadrass som passar den storlek som bäddsoffan har. När man ska investera i en ny bäddsoffa lönar det sig alltid att satsa på kvalité då detta lönar sig i slutänden. Oavsett om man endast använder bäddsoffan när man har gäster över, eller om man använder den dagligen så är det värt att satsa på en högre standard när det kommer till denna typ av möbel.

Köp din bäddsoffa online eller i butik

Vi på Nilssons Möbler har både små och stora bäddsoffor i olika material och utföranden. Välj mellan bäddsoffor i tyg eller skinn, med eller utan divan. Här finns någonting för alla, oavsett om du vill ha en flexibel inredning utan att tumma på komforten, behöver en soffa till gästrummet, tonårsrummet eller studentlyan till exempel. Välkommen att handla i vår butik i Svedala eller beställ online.