FårskinnsfåtöljerMjuk, elegant skandinavisk design. Det här är fårskinnsfåtöljer som du aldrig vill kliva ur. Skapa en mysig atmosfär i ditt vardagsrum med dessa bekväma fåtöljer. Slå dig ner och slappna av! Fårskinn är ett naturmaterial som gör fårskinnsfåtöljerna mycket hållbara. Fettfibrerna i ullen gör materialet mer avvisande. Fårskinn är bekvämare än andra material, även för dem med känslig hud. Vanligtvis sitter man i sin fårskinnsfåtölj med bara ben, kanske i en mysig morgonrock eller pyjamas. Därför känns det skönt att sitta på fårskinn när du har kalla eller frusna ben, eller bara vill ha det extra mysigt. Våra fårskinnsfåtöljer passar perfekt i ditt skandinaviskt inspirerade vardagsrum eller vardagsrum. Deras mjuka, varma fårskinn och eleganta trädesign ger en tidlös enkelhet. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den avslappnade stilen hos denna hållbara och välgjorda möbelklassiker.

Fårskinnsfåtölj

100 % fårskinn. Det mjuka, varma skinnet på insidan av din fåtölj är skonsamt för din kropp och samtidigt slitstarkt. En riktig klassiker! Den eleganta designen gör att den känns som ett riktigt konstverk. När temperaturen ute sjunker bjuder en mysig fåtölj in dig att sitta och mysa. Vare sig du vill mysa med en bok eller njuta av en lat kväll hemma är vår fåtölj den plats där du vill vara. Fårskinnet är helt naturligt och känns skönt att slå sig ner i, även med bara ben. Det stöter bort smuts och är hållbart med tiden. Det är ett av de mest bekväma materialen som finns, och du kommer att ha glädje av din fårskinnsfåtölj på lång sikt - även under kyliga dagar. Fårskinnet har en hög tolerans mot intensiv värme och är särskilt behagligt vid beröring. Det är lätt att rengöra om det skulle bli smutsigt, vilket sällan sker när det kommer till andra material. Det finns många anledningar att älska fårskinn: det håller oss mysiga och varma om man exempelvis har vistats utomhus på en kall vinterpromenad - då är det skönt att slå sig ner i sin fårskinnsfåtölj med en värmande kopp kaffe, te eller varm choklad.

Köp din fårskinnsfåtölj hos oss

En fårskinnsfåtölj är extra skön att sitta i då fårskinnet är mjukt och värmande. Detta i kombination en snygg design gör denna möbel till en riktig klassiker i svenska hem. Fårskinnsfåtöljen lämpar sig dessutom perfekt för en avslappnande stund framför tv:n eller en bok till exempel. Våra fårskinnsfåtöljer har en stomme i trä och är klädda i fårskinn, vilket skapar vackra kontraster där mjukt möter hårt. Välj bland fåtöljer med olika slags fårskinn och träslag. Välkommen att handla direkt online via vår webbshop eller besök vår fysiska butik i Svedala.