HammockarVem älskar inte att slappna av i skuggan en varm sommardag? Att ha en hammock i sin trädgård under sommaren är en underbar känsla. Föreställ dig att du ligger i skuggan och läser en bok eller lyssnar på ljuv musik. Dessutom kan hängmattan ta dig tillbaka i tiden, där du kan känna dig som ett litet barn som njuter av att gunga fram och tillbaka. Det är inte mycket i livet som kan slå den där känslan!

En hammock är en gungande soffa som är väldigt skön att både ligga och sova i. Hängmattan tillverkas huvudsakligen av två olika material, trä eller aluminium. Trä skapar en mer rustik och lantlig känsla, men aluminium kräver betydligt mindre underhåll. Vi på Nilssons Möbler erbjuder snygga hammockar i båda varianterna. Du sätter enkelt din egen prägel på hammocken med hjälp av färgglada dynor och tak. Vi rekommenderar även hammockskydd när de regniga dagarna kommer. Med andra ord är hammocken inte bara till för att lägga sig i skuggan, utan även för att skydda sig mot trist väder.

Komplettera din hammock med ett snyggt utebord eller avlastningsbord ute, så att du har möjlighet att ställa undan dricksglaset, boken eller tidningen. Är det så att du behöver komplettera med helt nya utemöbler så kan vi hjälpa er med detta! Välkommen att titta på våra hammockar i vår fysiska möbelbutik i Svedala, precis utanför Malmö, eller handla direkt online via vår webbshop.