SeniorfåtöljerEn bekväm fåtölj som är utformad speciellt med tanke på de äldres behov är perfekt när en senior vill vila lite under dagen, läsa en bra bok, titta på sin favorit-tv-serie, lösa ett korsord eller prata med sina nära och kära. Det är inte ovanligt att det är den plats där seniorer tillbringar många timmar under dagen.

Är det värt att köpa en fåtölj för äldre?

Äldre människor lider ofta av ryggsmärtor, ryggproblem eller ledbesvär och på grund av detta sitter de mycket hemma. Därför är en bekväm fåtölj ett viktigt tillbehör i seniorrummet. Seniorer har lite annorlunda behov än yngre människor, som är fulla av energi och inte har några problem med rörelseomfånget och att resa sig upp från en sittande position. Med detta i åtanke är det lämpligt att leta efter möbler som är anpassade till åldern.

Bekväma seniorfåtöljer för alla hem

Om du bor tillsammans med en äldre person eller regelbundet tar hand om en äldre person kanske du också vill överväga skaffa en eldriven justerbar reclinerfåtölj. Den är praktisk eftersom den gör det möjligt att lyfta, luta eller sträcka ut vissa delar utan ansträngning.

Reclinerfåtöljer för äldre är särskilt användbara för personer som har stora svårigheter att stå upp. Vissa modeller lutar sig framåt så att den äldre kan stå upp utan större ansträngning. En reclinerfåtölj för seniorer är också till stor hjälp för personer som bor ensamma! De kan själva sköta alla funktioner, resa sig upp utan ansträngning, gå från en sittande position till halvt liggande eller luta sig tillbaka.

Köp bekväma seniorfåtöljer hos oss

Det finns flera modeller av fåtölj för äldre i våra breda sortiment. Vi på Nilssons Möbler erbjuder fåtöljer som tillverkar bland annat av BD Möbler, Bröderna Anderssons, Hagga Gruppen AB, Hjort Knudsen och Mer Hemma. De kännetecknas av pålitlig funktionalitet, estetisk design och gediget hantverk. De är utformade med tanke på de äldres behov.

Vi erbjuder dig professionella, tekniskt avancerade, moderna fåtöljer för seniorer. Vi erbjuder multifunktionella modeller i olika färgvarianter som är utformade för att användas av äldre, funktionshindrade eller personer med psykofysiska störningar. Högsta kvalitet och funktionalitet gör seniorfåtöljer till ett populärt val för våra kunder.

Vi på Nilssons Möbler uppfyller seniorernas förväntningar och behov samt ta vi hand om våra äldre kunder! Du är varmt välkommen att besöka oss i vår butik i Svedala utanför Malmö och provsitta din nya favorit seniorfåtölj eller handla direkt online på vår hemsida.