VägglamporSnygga lampor för vägg

Vägglampor är perfekta för att piffa upp tomma väggar och skapa en hemtrevlig känsla utan att ta någon plats. En vägglampa kan placeras varsomhelst i hemmet där du vill ha lite extra belysning. Kanske ovanför sängen, i trapphuset eller vid din favoritfåtölj? Möjligheterna är oändliga när det kommer till lampor som sätts på vägg, då man kan kombinera olika stilar och färger på ett enkelt och snyggt sätt.
Läs mer

En vägglampa är bland de mest mångsidiga ljuskällorna i ett hem! Bortsett från bordslampor som enkelt kan flyttas, är en vägglampa ett enkelt och snyggt sätt att skapa mysig belysning i alla rum och vrår i ett hem. Man kan matcha olika färger, material och lampskärmar för att skapa sin egna unika stil eller knyta samman påsen så att all inredning går i samma linje och känsla.

Då man kan placera en vägglampa på olika sätt är det därför viktigt att veta vart man vill ha denna. De vanligaste vägglamporna brukar vara de som ska sitta vid en säng, alltså sänglampor. En sänglampa ska kunna användas till exempelvis läsa en bok, och då kan det vara skönt att kunna rikta ljuset åt det håll man önskar. Då är en vägglampa med spotlight och vridbart huvud att rekommendera.

Är det så att man vill montera upp en vägglampa i en hall kan det vara bra med en lampa som lyser upp ordentligt, då hallar och trånga utrymmen kräver mer ljus. Satsa då på en lampa med starkare sken så att man maximerar ljuset och utnyttjar lampans funktion till max.

Vägglampor för hemmets alla rum

Hos Nilssons Möbler hittar du snygga vägglampor i form av spotlights med böj- och vridbara lamphuvuden så att du kan rikta ljuset åt det håll du vill. Många av lamporna är dessutom utrustade med dimmer för att du ska kunna skapa en så mysig stämning som möjligt. Ibland kan det vara svårt att välja vägglampa då man vill se hur dessa lyser och vilken effekt dessa ger. Är ni nyfikna på se våra vägglampor i verkligheten är ni hjärtligt välkomna till Nilssons Möbler i Svedala för att kolla in vårt utbud av vägglampor.