FönsterlamporFönsterbelysning med rätt lampa

Ett fönster känns inte helt komplett förrän en fönsterlampa har hängts upp i det. En fönsterlampa är en dekorativ detalj som ger ett mysigt ljus och får ditt hem att se hemtrevligt ut både inifrån och utifrån. Hos oss på Nilssons Möbler hittar ni framförallt hängande fönsterbelysning för hemmets alla fönster och stilar. Bara genom att hänga upp en fin och dekorativ lampa i ett fönster fångar man upp hela rummet med ett varmt och härligt ljus som dessutom ser trevligt ut utifrån. Ur ett säkerhetsperspektiv kan en fönsterlampa med påkopplad timer vara avskräckande för inbrottstjuven, då det ser ut som att någon är hemma och att fönsterna är tända. Så en fönsterlampa är inte bara en vacker inredningsdetalj, utan den kan också avskräcka inbrottstjuvar!
Läs mer

Är det så att du inte är ute efter en hängande fönsterlampa kan ni gärna utforska vårt utbud av bordslampor som fungerar lika bra att ställa på bord som i fönster och fönsterkarmar. Dessa bordslampor kan man kombinera och flytta runt i vilket fönster man än känner för om man nu inte vill ha en hängande lampa. Oavsett vad du är ute efter så hittar du garanterat en fint fönsterlampa hos oss på Nilssons möbler. Just när det kommer till fönsterlampor på fot är det en del man bör tänka på när det kommer till lampskärm och placering av dessa. Innan du väljer ut en bordslampa till ditt fönster är det bäst att mäta hur stor lampskärm man kan ha, då vissa lampskärmar är större än vad fönsterkarmen är. Är det så att man har en fönsterkarm är extra smal kan det vara svårt att hitta en fönsterlampa på fot som får plats, och då är en hängande fönsterlampa ett bättre alternativ.

Är det så att man känner att man vill byta ut sin fönsterlampa efter säsong är detta perfekt att göra om man har en hängande lampa, då man kan ta hänget och byta ut till en vacker julstjärna till julen elle annan mysig högtid. Så en hängande fönsterlampa kan bytas ut i det oändliga och kombineras i många olika stilar. Gör din nya fönsterlampa till ett statement-inslag i ditt vardagsrum, kök eller sovrum och låt lampan sticka ut för maximal effekt.

Fönsterlampor till hemmets alla rum

Extra mysig belysning blir det under det kalla och mörka vinterhalvåret. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du snygga fönsterlampor i flera olika modeller och färger för att du ska hitta en lampa som matchar med dina gardiner och krukväxter i fönstret. Oavsett inredningsstil har vi antingen hängande fönsterlampor och bordslampor för alla stilar och smaker. Välkommen att handla din fönsterlampa i vår fysiska butik i Svedala eller direkt från vår webbshop online.