Skinnsoffor

Bekväma och snygga skinnsoffor

Är du också sugen på att införskaffa och investera i en ny lädersoffa? Då kan vi på Nilssons Möbler glädja dig med att vi erbjuder ett brett och välsorterat sortiment av lädersoffor och skinnsoffor i många olika modeller och stilar. I vårt utbud av lädersoffor och skinnsoffor hittar ni bland annat Burhéns, Mer Hemma och Furninova i många olika modeller och utföranden. Djupdyk i vårt underbara sortiment av klassiska skinnsoffor och lädersoffor, vi vet att denna klassiska soffa kommer göra succsé i ditt hem i många år framöver.

Skinnsoffor och lädersoffor för ditt hem

Skinnsoffor av god kvalitet och som sköts på rätt sätt är slittåliga och blir bara vackrare och mer autentiska med åren. En skinnsoffa är också väldigt lätt att hålla ren. Dessutom är det en klassiker som aldrig blir omodern och som kan besitta ett gott andrahandsvärde. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du ett brett sortiment av skinnsoffor med flera olika utseenden och lädersorter. När du väl har din nya skinnsoffa i ditt hem är det dock viktigt att sköta om lädret så att det håller sig fint.

Välj rätt skinnsoffa eller lädersoffa

Val av lädersort kan spela stor roll i din inredning och ditt användande. Du vill helst inte placera en skinnsoffa i direkt solljus, detta kan då resultera i att skinnet bleknar. Detta gäller för alla skinnsoffor oavsett färg och skinnsort. Det är även rekommenderat att behandla din skinnsoffa med Leather Clean and Protect för att du ska få det mesta ut av din soffa, asketiskt samt komfort. Detta medel bör användas 2-3 ggr per år för bästa resultat. Vi rekommenderar även att dammsuga mellan dynorna frekvent då soffor enkelt kan samla på sig mycket damm under kort tid.

Köp skinnsoffor och lädersoffor hos oss

Vi har ett flertal olika alternativ att välja på när du letar efter din perfekta skinnsoffa. En soffa ska vara skön, ergonomisk och snygg samtidigt som den ska vara prisvärd. Alla dessa tankar måste vägas in i ditt beslut av skinnsoffa. Välj mellan olika alternativ som storlek, till exempel 2-sits, 3-sits eller soffgrupper och om du vill ha hörnsoffor eller en divan. Vissa av våra skinnsoffor har även inbyggda recliners i sätet. Färgmässigt har vi en uppsjö av alternativ att välja på. Att få rätt färg på din skinnsoffa kommer spela en stor roll i placering samt hur vardagsrummet byggs upp runt din nya soffa. Vi har flertal färger som säkert ska göra det möjligt för dig att hitta något som passar just ditt hem. Välkommen in för att provsitta och skåda våra skinnsoffor för att hitta din favorit i vår fysiska butik i Svedala.