KontinentalsängarInvestera i en god natts sömn med en maffig och lyxig kontinentalsäng! Hos oss på Nilssons Möbler hittar ni kontinentalsängar av hög kvalité i många olika stilar och modeller. Med en kontinentalsäng uppnår du maximal komfort då den innehåller tre lika madrasslager som gör att sängen blir extra bekväm och följsam. Dessutom ger en kontinentalsäng ett mäktigt och flådigt intryck som ger en härlig hotellkänsla i rummet.

Kontinentalsäng för en god natts sömn

Tack vare kontinentalsängens madrasser uppnår du maximal följsamhet som i sin tur gör att kroppen kan slappna av ordentligt. En kontinentalsäng har tre lager av madrasser; sängbotten i botten, mellanmadrass som oftast är ganska rejäl och stor och avslutningsvis en bäddmadrass. Tillsammans med en snygg och matchande sänggavel får du en lyxig och bekväm natts sömn som kommer ge dig energi och glädje. Då sängen är mer än bara en möbel så är det även viktigt att den fyller sin funktion samtidigt som den förmedlar den känslan man är ute efter. Vi på Nilssons Möbler hjälper er med att välja ut rätt kontinentalsäng! Kontakta vår kundtjänst vid frågor, eller besök vår butik i Svedala så hjälper vår kunniga personal är på plats.

Välj rätt kontinentalsäng

Vilken typ av kontinentalsäng som är bäst för just dig varierar såklart från person till person. Då en kontinentalsäng är framtagen för att ge maximal komfort så är det därför viktigt att du vet vilken typ av kontinentalsäng du behöver. Ska du dela säng med din partner eller behöver du en säng för bara en person? Just när det kommer till att dela säng så kan det vara bra att veta att en kontinentalsäng av hög kvalité oftast går att anpassa, så skulle det exempelvis vara så att din partner behöver en fastare madrass eller annan typ av anpassning så går detta oftast att lösa.

Köp kontinentalsäng online eller i butik

Vill du sova högt upp på flera lager av sköna madrasser? Då är en kontinentalsäng någonting för dig. Grunden på en kontinentalsäng är två klassiska resårbottnar. Ovanpå dessa finns en stor madrass som breder ut sig över hela sängen tillsammans med en bäddmadrass som ligger allra överst. Med en bra kontinentalsäng behöver du aldrig mer irritera dig över att du hamnar mitt i skarven, det finns nämligen ingen! Hos Nilssons Möbler har vi flera kontinentalsängar i olika modeller i storlekarna 120, 150, 160 och 180 cm. Kom inom vår butik i Svedala så hjälper vi till att hitta sängen som passar just dig och ditt sovrum eller köp direkt online om du redan har bestämt dig. Välkommen!

Lyxig kontinentalsäng med maximal komfort

Att kontinentalsängar oftast kallas för hotellsängar är inte så konstigt att förstå. Dessa lyxiga sängar ger ett härligt och inbjudande intryck och blir en naturlig ögonfångare i sovrummet. När det kommer till stil och utförande på kontinentalsängar finns det en hel del man kan välja mellan när det kommer till storlek, material och färg. Oftast vill man matcha sin nya kontinentalsäng med en ny och maffig sänggavel tillsammans med ett par lyxiga stora prydnadskuddar. Man kan kombinera och inreda sitt sovrum precis så som man önskar tack vare textilier såsom kuddar, överkast och filtar så att välja en bra basfärg på sin kontinentalsäng samt sänggavel är av största vikt. Vi på Nilssons Möbler brinner för inredning och möbler av högsta kvalité, så behöver du hjälp med att välja ut en ny kontinentalsäng så är ni givetvist välkomna att kontakta vår kunniga personal på plats i vår fysiska butik eller kontakta vår support.