CafégrupperCafégrupper - njut av våren och sommaren med en härlig svenskfika!

Vi i Sverige är kända för att fika och många ser det idag som en avkopplande stund i vardagen. På våren och sommaren under de härliga varma dagarna finns det inget bättre än att sätta sig ner i solen me...d en nybakad kaka, en kopp kaffe eller en iskall lemonad. Vad är inte bättre då än en bekväm och stilren cafégrupp som du kan använda dig av, till och med under hela året?!

Vi erbjuder cafégrupper till ett bra pris. Våra två olika set är enkla att flytta och möblera om hur man vill efter vädrets gång men är även enkla att använda som vanliga balkongmöbler eller trädgårdsmöbler. Vi har vår Petra Cafégrupp Antracit och vår Petra Cafégrupp Seagrass. I dessa ingår det ett runt bord och två stolar samt en bordsskiva och stolsdynor medföljer. Finns i två olika färger, gråpigmenterad konstrotting med aluminiumstomme och naturfärgad konstrotting med aluminiumstomme. Båda dessa cafégrupperna tål att stå ute året om, så har du tillgång till ett varmare uterum eller inglasad balkong så fungerar dessa cafégrupper minst lika bra att utnyttja under den lite kallare höst/vintertiden.

Besök oss idag i vår butik eller på vår webbshop för personlig service!

Besök oss idag ute på Nilsson i Svedala. Här kan vi erbjuda dig personlig service och har du några frågor om våra produkter finns vi alltid här för att hjälpa dig. Kom gärna in och prova våra cafégrupper och få prata med några av våra duktiga medarbetare på plats. Har du inte möjlighet att besöka oss så är du varmt välkommen att besöka vår webbshop som alltid finns tillgänglig för just dig. Även här erbjuder vi personlig service och försöker alltid att svara på alla eventuella frågor så fort som möjligt. Vi har fri frakt om du handlar för över 1500 kronor och alltid prisgaranti. Välkommen in!