LäslamporFör att du ska kunna njuta av din läsning eller arbeta utan att bli trött i ögonen krävs en riktigt bra läslampa. Korrekt ljus är viktigare än vad man tror just för att vi inte ska bli tröttare fortare. Det är även viktigt att en läslampa ska kunna anpassas för hur och vart du sitter, så ett vridbart huvud på lampan är viktigt.

Läslampa i rätt stil

När valet av läslampa skall göras är det en del man bör tänka på. Oftast är placeringen av denna läslampa första beslutet då man måste veta om den skall vara vägghängd eller stå på en yta; ett bord, piedestal eller liknande. Det kan vara så att man behöver en bra och kraftfull läslampa intill sin säng om man vill ha bra belysning om man ska läsa en bok eller liknande innan man går och lägger sig. Ska denna läslampa fungera mer som en sänglampa är det då viktigt att denna är i rätt stil så att denna enkelt matchas med de andra elementen som finns i sovrummet. Detta kan vara färg och material som spelar roll, men även storlek och form.

Det vanligaste när det kommer till just läslampor är att denna skall kunna flyttas enkelt om man behöver belysningen på olika ställen. Då är en bordlampa det perfekta valet då denna enkelt kan förflyttas när man behöver detta. Är det så att man vill slippa sladden helt och hållet så finns självklart sladdlösa alternativ hos oss på Nilssons Möbler. Oavsett vilken stil du är ute efter hjälper vi dig att hitta rätt läslampa.

Hitta den perfekta läslampan hos oss

Hos oss på Nilssons Möbler hittar du snygga läslampor att placera på skrivbordet, nattduksbordet eller ovanför din säng eller läsfåtölj. Samtliga av våra läslampor har böj- eller vridbara huvuden för att du ska kunna rikta ljuset åt det håll du vill. Vissa är också utrustade med dimmer så att du kan justera ljusstyrkan. Men förutom att vara praktiska är dom även dekorativa och skapar en hemtrevlig känsla i ditt hem. Välkommen att handla din läslampa online eller i vår fysiska butik i Svedala.