SolstolarFöreställ dig en dag på stranden med en svalkande drink och ett härligt umgänge - eller varför inte en heldag i trädgården med en podcast som du följer slaviskt. Detta med en skinande sol som blänker på dig, samtidigt som du sitter i en skön solstol och slappnar av. Man kan inget annat än att älska och njuta av varma sommardagar!

Vi har många solstolar som du kan välja och vraka bland - och du kommer garanterat finna något som passar dina behov och din smak. Många av våra solstolar är justerbara och fällbara, dessutom har vi en serie där solstolarna har en väldigt praktisk ficka framtill. För den som tänker på hållbart och framtiden, har vi en ekologisk serie rakt igenom. Serien heter Ribbon och solstolen är tillverkad av björk (naturfärgad), furu (målad) och läcker hamparep.

Våra populära Baden-baden solstolar är en klassisk solstol i kraftig polyester med ram av svartlackat stål. Solstolen är steglöst ställbar men går också utmärkt att låsa i ett fast läge. Fälls sedan enkelt ihop och är väldigt enkel och smidig att bara stoppa in i bilen eller ta med sig under armen för att åka till stranden. Det medföljer även en bekväm nackkudde som du enkelt kan luta dig tillbaka på. Serien finns i röd och svart och är en väldigt prisvärd sådan.

Responsiv Banner
Beskrivning av bilden