Ställbara sängarÄr du på jakt efter en riktigt lyxig säng med hög komfort och flexibilitet? Då är en ställbar säng något för dig. Ställbara sängar är framtagna för att ge maximal flexibilitet tack vare sin ergonomiska uppbyggnad. Dessa ställbara sängar var från början framtagna för medicinska skäl så att patienter på sjukhus och vårdcentraler skulle kunna resa och lägga sig enkelt i sina sängar, men sedan har dessa övergått till att bli en väldigt populär säng att ha i sitt hem - vilket inte är så konstigt att förstå då fördelarna är många. Tack vare sin kraftiga ram och mekanik kan du känna att du får en flexibel säng som du kommer ha glädje av i många år framöver.

Ställbar säng för maximal komfort

Många investerar i en ställbar säng för ergonomins skull då dessa bekväma höj och sänkbara sängar kan anpassas från person till person. Med några enkla tryck på fjärrkontrollen kan du ge din rygg, nacke och höfter bra och skön avlastning vilket är väldigt viktigt då vi spenderar mycket av vårt liv i just sängen. Därför är en ställbar säng det perfekta valet för dig som vill ha det där lilla extra, då man enkelt kan ändra sin sovställning och belastning med ett enkelt knapptryck. Extra lyxigt blir det om man exempelvis har en tv i sitt sovrum, så kan man enkelt ställa in sin säng så att man får perfekt sittställning med maximalt stöd för nacke och rygg.

Köp ställbar säng i butik eller online

En ställbar säng erbjuder extra stor komfort och flexibilitet. För dig som har svårt att komma i eller kliva ur sängen är en ställbar säng perfekt, men den är också lämplig för dig som bara vill ha en extra skön säng att sova i. Genom att höja eller sänka madrassen kan du hitta den perfekta ligg- eller sittställningen för just din kropp när du ska sova eller bara koppla av en stund. Vi på Nilssons Möbler i Svedala erbjuder ställbara sängar i flera olika varianter och storlekar. Välkommen inom vår butik så hjälper vi dig att köpa rätt säng för just dina behov, eller handla din säng direkt online via vår webbshop!

Höj- och sänkbar säng för alla

Att kunna uppleva den optimala komforten som en ställbar säng ger är den ultimata lyxen. Såklart finns det en uppsjö av just ställbara sängar på marknaden och det viktigaste man ska tänka på om man går i köptankar är att investera i en säng av hög kvalité, då denna skall hålla i många år framöver. Ställbara sängar är så mycket mer än bara en sovplats då den även är väldigt praktiskt. Vill man uppnå den totala ergonomiska komforten så är en ställbar säng vägen att gå! Vi på Nilssons Möbler vet att kvalité lönar sig i slutändan så vi erbjuder ställbara sängar från bland annat Ekens, Elite Sängar och Mer Hemma för att du som kund skall känna att du får bästa möjliga sortiment.