SängbordEtt sängbord är nästintill ett måste bredvid sängen i sovrummet. Det är inte bara ett snyggt komplement till din säng, utan också en praktisk lösning för att kunna lägga mobilen på laddning, ställa ett glas vatten eller inreda med en snygg sänglampa. För vem vill egentligen behöva stiga upp ur sin bekväma säng för att stänga av väckningssignalen eller hämta ett glas vatten mitt i natten? Eller för att släcka lampan? Ingen! Placera istället väckarklockan, vattenglaset och lampan på ett sängbord tillsammans med allt annat du vill ha inom räckhåll inför nattens sömn.

Inred med rätt sängbord

Vi har ett brett utbud av sängbord som kan placeras bredvid sängen och sovrumsväggen, vilket i sin tur underlättar när du ska inreda med rätt sängbord. Våra sängbord är tillverkade av olika material såsom trä och massivt trä och metall. Sängbordet är en viktig möbel i sovrummet. Det får inte placeras alltför nära sängen, så att du har utrymme för dig och partner att gå upp ur sängen. Ett sängbord ger dig förvaringsutrymme och en plats att ställa saker som lampor, väckarklockor, böcker eller glasögon.

I vårt sortiment av sängbord finns modeller med olika utförande och stil. Du kan välja ett nattduksbord som passar ditt rum och din inredning i modern stil eller ett som passar in i den gamla stilen på dina möbler som du redan har. Vissa modeller har en glasskiva så att du enkelt kan få en lyxig känsla, samtidigt som avtorkning och städning blir superenkel. Vi har också modeller där du kan gömma undan dina tidskrifter, böcker eller andra tillbehör i praktiska förvaringslådor i sängbordet. Många av våra modeller har just lådor för att man enkelt skall kunna lägga undan saker och prylar som man kanske inte vill ha liggandes framme. Om du vill ge ditt sovrum ett nytt utseende med ett nytt sängbord så bör du söka igenom vårt utbud hos Nilsson Möbler så snart som möjligt!

Inred med vägghängda sängbord

När du inreder ditt sovrum med ett sängbord kan det vara bra att ha i åtanke att det även finns vägghängda sängbord att tillgå. Att inreda med ett vägghängt sängbord är en väldigt smart lösning, inte minst om du har ett mindre sovrum som behöver luftas lite. Det är både snyggt och praktiskt, samtidigt som det inte tar för mycket plats av sovrummet. Hos oss hittar du snygga och stilrena vägghängda sängbord med bra förvaring, som har en låda eller ett fack. Du kan givetvis även dekorera sängborden precis så som du önskar.

Köp sängbord i butik eller online

Är du ute efter att köpa ett sängbord som snyggt komplement till din säng? Då har du hittat rätt! Hos oss på Nilssons Möbler hittar du sängbord i flera olika varianter, allt för att du ska kunna hitta en favorit som passar in i just ditt sovrum. Vårt sortiment av sängbord innehåller ett stort urval av modeller för ditt sovrum. Oavsett om du letar efter något modernt, rustikt eller gammaldags - det finns säkert en modell som passar bra till resten av dina sovrumsmöbler. Vissa har matchande bokhyllor eller andra föremål från vårt sortiment, så att du kan få en komplett uppsättning som ser bra ut tillsammans. Inred snyggt med en lampa, ett foto eller andra dekorativa föremål för att skapa en myskänsla i ditt sovrum. Köp sängbord online eller besök vår butik i Svedala utanför Malmö.