Divansoffor

Motive divansoffa från Grafu

Divansoffor ger gott om plats samtidigt som dom erbjuder extra lyxig komfort. Soffans divan kan användas både för extra sittplatser när du har många gäster och som ett utrymme att sträcka ut benen på under filmkvällen. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du både små och stora divansoffor för ditt vardagsrum. Välj soffan utefter din egna stil och hur många sittplatser du är i behov av. Välkommen att kolla in vårt utbud i butiken i Svedala eller handla direkt online via vår webbshop. Här handlar du tryggt och säkert. Vi erbjuder ett brett sortiment av divansoffor från bland annat Stressless By Ekornes, Furninova, Scapa och Burhéns.

Divansoffa för alla rum

Divansoffor är idealiska för dem som älskar att tillbringa tid i samma rum med vänner och familj. Med en bäddsoffa har du alltid en bekväm plats att sitta på oavsett hur du vill sitta eller ligga. Våra divansoffor finns i olika stilar och färger så att du kan välja den som passar dig bäst. Det är lätt att se varför divansoffan är en så älskvärd och populär soffmodell. Det finns även modeller med "öppna ändar" där soffans hörn slutar utan armstöd, vilket innebär en något längre liggdel. När man talar om soffor och divaner med öppna ändar används ofta termen "chaise longue", som hänvisar till den franska fristående möbeln med samma namn, som avser en lounger snarare än en sittplats. Även om du naturligtvis kan köpa den här soffan direkt via vår e-handel kan det vara en bra idé att prova den i vår butik först.

Soffa med divan för extra utrymme

En divansoffa är det perfekta valet för dem som uppskattar extra utrymme. Med en divansoffa kan du sträcka ut dig och det finns alltid en bekväm plats oavsett hur du vill sitta eller ligga i soffan. Våra divansoffor finns i en mängd olika stilar, storlekar, former och färger. Soffan är utformad med ett armstöd på ena sidan och en förlängd sittdel på den andra, vilket inbjuder dig att bekvämt slänga upp benen på ett skönt och avkopplande sätt. Det finns också modeller med "öppna ändar" där soffans hörn slutar utan armstöd, vilket innebär en något längre liggdel.

Divansofforna är utformade med ett armstöd på ena sidan och en förlängd sittdel på den andra, vilket inbjuder dig att bekvämt slänga upp benen på ett skönt och avkopplande sätt.

Den här möbeln ger mer flexibilitet än en vanlig soffa och låter dig välja din favoritposition att sitta i - kanske vill du ligga i en soffa och läsa en bok eller sträcka ut dig helt på den?

Köp din Divansoffa hos oss

Om du vill kunna sitta eller ligga riktigt bekvämt är en divansoffa eller u-soffa ett utmärkt val. Det är också den perfekta soffan om du vill skapa ett öppet och luftigt intryck, eftersom den kan möbleras med divan eller den öppna änden längs en vägg. På så sätt kan du få ut det mesta av ditt vardagsrum och skapa en öppen och inbjudande känsla. Vi erbjuder ett brett utbud av soffor med divandel till vänster eller höger, vilket innebär att det är möjligt att placera soffan i ditt vardagsrum och få plats för de flesta gäster. Båda alternativen är lika bekväma, men du kanske vill överväga vilket alternativ som är mest vettigt när det gäller utrymmesplanering. Som regel rekommenderas det att du väljer divansoffa där divandelen finns längs soffans ena långsida. På så sätt kan du skapa en öppen, luftig känsla och utnyttja det tillgängliga bostadsutrymmet på bästa sätt.