Spanien

Nilssons Möbler Torrevieja

7 januari 2023 öppnade vi upp portarna till vår butik i Torrevieja. Här har vi samlat favoriter från Conform, Furninova, Elite sängar, Möbelform, Atleve och många fler på en utställningsyta på 1300 m². Givetvis går det att beställa varor från hela vårt sortiment även om det inte skulle finnas på plats i butiken. Vi är glada att kunna erbjuda skandinavisk design och komfort även på den spanska marknaden med allt från sängar, trädgårdsmöbler, soffor och mattor till inrednings- och presentartiklar.

Vi på Nilssons i Torrevieja

Lasse

VD

Rocky

Sidekick

Annette

Säljare

Anna

Säljare

Sandra

Säljare

Helene

Säljare

Henrik

Lager

Basse

Lager

För oss på Nilssons Möbler är det viktigt att alla våra kunder kan ta del av bra möbler och inredning av hög kvalité och design. Därför erbjuder vi möbler med leverans till soliga Torrevieja i Spanien så att just du kan njuta av kvalitétsmöbler och inredning från oss på Nilssons Möbler.

Såklart tänker man först och främst på nya snygga utemöbler till sin soliga terass, balkong eller uteplats när man tänker på möbler i varma soliga länder, och det är inte så konstigt. Att kunna njuta av värmen och solen är såklart det man vill när man vistas och bor i de varmare breddgraderna, men hos oss får ni så mycket mer!

Passa på att inreda hela hemmet med alla typer av möbler och inredning, allt från sängar och sängmöbler till matbord och soffor - allt för att det ska bli så bekvämt och komfortabelt som möjligt. I vårt breda sortiment hittar ni allt ni behöver för att inreda och bo bekvämt, oavsett storlek på ert boende i soliga Spanien. Skulle det exempelvis vara så att ni funderar på att kombinera säng och soffa med en praktisk bäddsoffa så erbjuder vi såklart även detta. Perfekt när vänner och familj kommer på besök och extra sovplatser behövs! Vi erbjuder även praktiska och snygga matbord som enkelt kan göras större med iläggsskivor om ni blir fler under en middagsbjudning.

Få dina möbler levererade till Torrevieja i Spanien

Vi erbjuder direkttransport till Torrevieja med omnejd, av möbler och heminredning från hela vårt sortiment

Vi har kontinuerliga transporter till vårt lager i Torrevieja där du hämtar upp din beställning.

Vi kan även ombesörja hemleverans med våra egna bilar, kontakta oss gärna för mer information.

Såhär tycker våra kunder:Familjen Larsson hjälper till att lasta av sina efterlängtade möbler.

Mario - "Jag är verkligen imponerad!! Bästa möbel och inredning rådgivning och service, perfekt och punktlig leverans som lovat, Tack så jättemycket"

Åsa - "Vi så nöjda! snygga möbler och vilken service"