Spanien

Nilssons Möbler Torrevieja

Vår vision och historia

Nilssons möbler har funnits i Svedala sedan 1951 och grundades av Nisse Nilsson och drivs idag av sonen Lasse och sonsonen Axel tillsammans med en inredningsintresserad personalstyrka med hög servicenivå. Vår butik kännetecknas av en familjär atmosfär, där kunderna alltid möts med ett varmt leende och personlig service. Vi strävar efter att skapa en hemtrevlig miljö där varje besök känns som att komma hem till familjen. Vi ger våra kunder personlig service genom att lyssna på deras behov och erbjuda skräddarsydda rekommendationer. Vår personal är engagerad och månar om att varje kund känner sig väl omhändertagen.

7 januari 2023 öppnade vi upp portarna till vår butik i Torrevieja. Här har vi samlat favoriter från Conform, Furninova, Elite sängar, Möbelform, Atleve och många fler på en utställningsyta på 1300 m² som är fördelat på två våningar. Givetvis går det att beställa varor från hela vårt sortiment även om det inte skulle finnas på plats i butiken. Vi är glada att kunna erbjuda skandinavisk design och komfort även på den spanska marknaden med allt från sängar, trädgårdsmöbler, soffor och mattor till inrednings- och presentartiklar.

För oss på Nilssons Möbler är det viktigt att alla våra kunder kan ta del av bra möbler och inredning av hög kvalité och design. Därför erbjuder vi möbler med leverans till soliga Torrevieja i Spanien så att just du kan njuta av kvalitétsmöbler och inredning från oss på Nilssons Möbler.

Såklart tänker man först och främst på nya snygga utemöbler till sin soliga terrass, balkong eller uteplats när man tänker på möbler i varma soliga länder och det är inte så konstigt. Att kunna njuta av värmen och solen är såklart det man vill när man vistas och bor i de varmare breddgraderna, men hos oss får ni så mycket mer!

Passa på att inreda hela hemmet med alla typer av möbler och inredning, allt från sängar och sängmöbler till matbord och soffor - allt för att det ska bli så bekvämt och komfortabelt som möjligt. I vårt breda sortiment hittar ni allt ni behöver för att inreda och bo bekvämt, oavsett storlek på ert boende i soliga Spanien. Skulle det exempelvis vara så att ni funderar på att kombinera säng och soffa med en praktisk bäddsoffa så erbjuder vi såklart även detta. Perfekt när vänner och familj kommer på besök och extra sovplatser behövs! Vi erbjuder även praktiska och snygga matbord som enkelt kan göras större med iläggsskivor om ni blir fler under en middagsbjudning.

Få dina möbler levererade till Spanien

Vi har kontinuerliga transporter till vårt lager som ligger i anslutning till butiken i Torrevieja där du antigen hämtar upp din beställning eller beställer hemleverans. Vi erbjuder fri hemleverans med inbärning mellan Guardamar och Pilar de la Horadada. Givetvis ombesörjer vi montering, detta mot en kostnad, vänligen kontakta oss för att veta mer.

Bor du en bit ifrån Torrevieja? Till exempel Malaga eller Barcelona och vill få dina möbler levererade dit? Inga problem, kontakta oss i butiken så tittar vi på en lösning som passar er.

Vi erbjuder direkttransport till Torrevieja med omnejd, av möbler och heminredning från hela vårt sortiment

Avvikande öppettider

Semesterstängt vecka 29 & 30

Parkering

Ungefär 100 meter ifrån butiken finns en stor grusparkering, den ligger vid rondellen där Av Delfina Viudes och Av Rosa Mazón Valero möts, se bild nedan.

 

Vi på Nilssons i Torrevieja

Lasse

VD

Rocky

Sidekick

Annette

Säljare

Veronica

Säljare

Sandra

Säljare

Maria

Säljare

Henrik

Lager

Basse

Lager

Du har väl inte missat?

Du vet väl om att vi har ett brett sortiment med möbelvård från Leathermaster? Vi erbjuder allt från textilrengöring, textilimpregnering, lädertvätt till skötselprodukter för utemöbler av alla slag.

Vill du fräscha upp dina befintliga möbler eller vill öka livslängden på dina nyköpta möbler? Kom då in till oss så hjälper vi er!

Såhär tycker våra kunder:Familjen Larsson hjälper till att lasta av sina efterlängtade möbler.

Mario - "Jag är verkligen imponerad!! Bästa möbel och inredning rådgivning och service, perfekt och punktlig leverans som lovat, Tack så jättemycket"

Åsa - "Vi så nöjda! snygga möbler och vilken service"