BäddmadrasserMed en bäddmadrass ser du till att din vanliga sängmadrass håller längre samtidigt som du får en extra skön säng att sova i. Rätt bäddmadrass ser också till att du är behagligt sval under hela natten och därmed förbättrar din nattsömn. Sängmadrassen är ditt viktigaste inköp efter sängen. Det är också en långsiktig investering som du tillbringar upp till åtta timmar i varje dag. Din kropp behöver en god natts sömn för att reparera, föryngra och ladda sig själv. Det är därför som rätt bäddmadrass hjälper dig att vakna upp och känna dig föryngrad och energisk. En bekväm bäddmadrass kan ge lindring av ryggsmärtor samt minska stressnivåerna. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man köper en bäddmadrass, så det är bäst att avgöra vilka som fungerar bäst för dig utifrån dina specifika sömnbehov och krav.

Välj rätt bäddmadrass

Vi har olika typer av bäddmadrasser i vårt sortiment. Från mjuka till fasta, flexibla och något hårdare material. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt madrass för dig. Sängmadrassen är en av de viktigaste komponenterna i en säng. Den ger en känsla av komfort och stöd när du sover. Rätt madrass kan hjälpa dig att få en god natts sömn, vilket innebär att du känner dig utvilad när du vaknar på morgonen. Med vår hjälp kommer din säng att bli bekvämare och hälsosammare än någonsin tidigare. Våra bäddmadrasser är tillverkade enligt högsta standard och är utformade för att ge dig många års komfort och stöd.

Bäddmadrassen håller sängen fräschare

Rätt bäddmadrass ger dig inte bara en extra bekväm säng att sova på, utan kan också förlänga livslängden på din vanliga madrass genom att skydda den från att slitas för snabbt. Du kan enkelt, med jämna mellanrum, vädra bäddmadrassen för att bibehålla ett fint skick. För att vara helt på den säkra sidan och hålla sängen ännu fräschare, är ett madrasskydd ett bra alternativ som gör att du slipper oroa dig över att spilla på sängen. Ett madrassöverdrag är ett utmärkt val för att få din vanliga madrass att se helt ny ut igen. Med modern teknik kan du skydda madrassens ursprungliga form samtidigt som du slipper oroa dig för spill och fläckar som kan skada den. Den bör vridas 180 grader och vändas med några månaders mellanrum för att återställa luftcirkulationen mellan lagren, ge tillbaka den ursprungliga formen och säkerställa ett jämnt slitage.

Köp bäddmadrass i butik eller online

Är du ute efter en bäddmadrass som kommer att göra dina nätter skönare? Då har du hittat rätt! Vi har ett stort utbud av bäddmadrasser som gör att din bäddmadrass håller längre och känns bekvämare. I vårt sortiment av bäddmadrasser erbjuder vi madrasser i olika storlekar och med olika material. Älskar du att sova på mjuka madrasser? I vårt sortiment har vi allt för dig. Med flexibla madrasser kan du skapa din egen perfekta sovposition tack vare deras utmärkta stöd för rygg och nacke. Eller vad sägs om lite hårdare madrasser - dessa passar för personer som lider av smärtor i kroppen under sömnen eller som sällan får tillräckligt med vila på natten. Välkommen till vår butik i Svedala eller köp din bäddmadrass direkt online via vår webbshop.