FåtöljerKategorierFå sittmöbler är så bekväma som en riktigt skön fåtölj. Med en fåtölj i hemmet har du en perfekt plats när du ska titta på tv, läsa en bok eller ta en tupplur mitt på dagen. Risken är bara att du aldrig vill lämna den! Fåtöljen är en viktig detalj i hemmet som inte bara är en bekväm sittplats utan även en snygg inredningsdetalj som bidrar till en mer inbjudande och ombonad känsla i ditt hem. Hos Nilssons Möbler finner du prisvärda fåtöljer av hög kvalitet. Vi har fåtöljer i ett flertal olika kulörer, stilar och varianter för att du ska hitta den fåtölj som passar bäst med ditt hems stil och inredning. I vårt sortiment av fåtöljer hittar du allt ifrån klassiska modeller såsom skinnfåtöljer till moderna sammetsfåtöljer. Välj en fällbar vilofåtölj eller kombinera din fåtölj med en skön fotpall att vila benen på för extra komfort.

Fåtölj för hemmets alla rum

Med en fåtölj i sitt hem får man en snygg och inbjudande sittplats som även blir en snygg inredningsdetalj. Tack vare sin storlek blir en fåtölj enkel att placera, oavsett rum och storlek. Skulle man vilja göra sitt sovrum extra lyxigt kan en fåtölj i ett hörn vara ett bra alternativ, eller om man vill skapa en mysig och lyxig känsla runt sin soffa med en matchande fåtölj. Vill man hellre bryta av och införskaffa sig en fåtölj som inger en annan stil så kan man välja en annat tyg eller färg. Då fåtöljen är en flexibel möbel kan man enkelt göra denna till en praktisk sittplats när behovet infinner sig om man exempelvis har en fåtölj med tillhörande fotpall, så denna pall med fördel även användas som en extra sittplats. Fördelen med fåtöljer är att de enkelt kan möbleras på många olika vis i de flesta av hemmets alla rum. Med en snygg och praktisk fotpall blir din fåtölj komplett, och komforten är då maximal!

Fåtöljer för flexibel inredning och komfort

Du kan antingen komplettera soffgruppen med en komfortabel fåtölj eller låt fåtöljen få sin egen plats i hemmet dit du söker dig för att läsa en bok i lugn och ro eller för avkoppling. Välj bland vårt breda utbud av kuddar, plädar och filtar för att få den där extra mysfaktorn. Det är viktigt att vårda fåtöljen så att den håller sig fräsch och i fint skick. Hur du tar hand om din fåtölj på bästa sätt kan variera beroende på material och modell. Under varje artikel finner du skötselråd om hur du bäst tar hand om dina nya fåtölj. Välkommen att provsitta våra fåtöljer i vår fysiska butik i Svedala för att hitta din personliga favorit eller klicka hem din fåtölj direkt online.

Välj rätt fåtölj för dig och ditt hem

Men vilken fåtölj ska man då satsa på? Först och främst bör man se vilken stil man är ute efter och vad som passar bäst in i det rum som fåtöljen kommer placeras i. Vilka färger och material som redan finns kan avgöra vilken fåtölj som passar bäst in och vilken känsla man helt enkelt vill förmedla. Därefter bör man även bestämma sig vilken funktion denna fåtölj skall ha - skall den användas dagligen så bör komforten vara i fokus men vill man hellre använda fåtöljen som en inredningsdetalj bör form och design vara en prioritet.