MatbordEtt matbord är ofta den ideala samlingsplatsen och en plats för kvalitetstid med nära och kära. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du matbord som hjälper till att skapa en trevlig stund för dagens alla måltider, oavsett om du äter själv eller bjuder över vännerna på middag. Här hittar du vårt breda sortiment av matbord för härliga måltider och sammankomster att njuta av länge. Välj bland runda, ovala och rektangulära matbord i olika material, storlekar och färger. Här finns någonting för alla kök, matrum och matsalar samt för den stora och lilla familjen. Behöver du extra plats kring matbordet kan du dessutom köpa till en iläggsskiva till många av våra modeller. Ett vackert matbord är perfekt om du vill skapa en raffinerad atmosfär och liva upp sociala sammankomster då mat är en naturlig knutpunk för att träffa nära och kära för att umgås.

Matbord i olika stilar och modeller

När du har hittat ett matbord som du tycker om och valt dina matstolar som ska stå runt bordet kan det vara bra att fundera ut vad som sedan ska stå på matbordet. När det inte står uppdukat för middag är det fint att dekorera med till exempel blommor, ljusstakar eller ett fat med frukt och grönt. När du dekorerar ditt matsalsbord är det viktigt och tänka på att man jobbar med dekoration i olika nivåer, för då upplevs inte bordet så platt. Ett tips när du dekorerar matbordet är att ha udda antal prylar, dvs tre, fem eller sju. En klassisk och enkel kombination av dekorationer är en bukett blommor i vas tillsammans med två stycken ljusstakar. På Nilssons Möbler hittar ni en mängd av olika dekorationer och heminredning. Spana in vårt utbud för inspiration eller klicka hem redan idag!

Välj rätt matbord för ditt hem

Matbord är ett måste i varje kök, oavsett om du väljer ett elegant, modernt bord i glas eller trä eller om du väljer ett mer traditionellt matbord. Vårt sortiment av matbord finns i många olika storlekar och former för att passa dina behov. Välj att äta god mat och umgås runt ett av våra vackra matbord. Våra matbord finns i många olika former, storlekar och stilar. Vi har olika runda och rektangulära matbord som passar din stil. Våra matbord i trä finns inte bara i ett stort antal olika färger och stilar, du kan också välja att köpa en valfri bordsskiva.

Snygga matbord av hög kvalité

Våra eleganta matbord är perfekta för att skapa en avslappnad sittplats i ditt hem. Oavsett om du föredrar en klassisk design eller ett modernt, fyrkantigt bord - vi är övertygade om att du kommer att hitta något vackert och praktiskt här. Varje bord är tillverkat av högkvalitativa material och designat för att hålla, så att du kan njuta av ditt nya matbord i många år framöver. Vi har matbord i massivt trä HPL och bord i lackerat trä av god kvalitet. Dessa bord finns i olika storlekar och former och till de rektangulära modellerna kan man även hitta iläggskivor. Matbord i trä i klassiska färger som vitt och svart har blivit allt mer populära, både i form av runda bord och rektangulära bord som rymmer hela familjen.

Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer för att ge dig matbord av hög kvalitet, från massivt trä till lackerat trä och metall. Genom att säkra upp och investera i ett matbord av hög kvalité får du en möbel som håller i många år, generation efter generation. Alla våra bord ger mycket valuta för pengarna, och den högkvalitativa konstruktionen garanterar att ditt matbord kommer ge mycket glädje och användas flitigt i många år framöver. Välkommen att handla ditt nya matbord online från vår webbshop eller kom förbi vår butik i Svedala utanför Malmö.