StolarKategorier

Köket är en av de viktigaste rummen i ett hus och en plats där vi spenderar mycket tid under vårt dygn. Därav är det viktigt att möblerna i detta rum passar bra tillsammans samt att de är ergonomiska. En stol i köket eller matrummet har många krav att uppfylla. Den ska vara bekväm att sitta på, hålla för många måltider och vara estetiskt tilltalande. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du stolar i flera olika utföranden. Vi har brett sortiment av alla slags stolar du kan tänka dig. Allt ifrån enklare modeller till abstrakta former för att ge ditt kök extra karaktär. Välj bland tidlösa klassiker eller mer trendiga stolar efter eget tycke och smak.

Välj rätt stol för dig

Vi har stolar i ett flertal olika materialer du kan välja på, allt från plast och trä till metall. Var och en av dess har sin plats i ett kök men det viktigaste är att du väljer något du trivs med och tycker om. Om du vill spara tid och energi erbjuder vi även färdiga matgrupper med matchande bord och stolar för fyra till sex personer. Att ha stolar som matchar med ditt bord kommer göra stor skillnad design samt färgmässigt. Med vårt breda utbud av stolar i olika stilar, färger och material kan du säkert hitta den perfekta stolen för ditt hem. Välj mellan eleganta stoppade stolar eller välj våra klassiska stolar med trästomme för en tidlös look som passar in överallt. Vi har flera olika modeller för att erbjuda dig möjligheter för varje rum i ditt hem. På Nilssons Möbler har vi ett brett utbud av stolar för alla dina behov. Oavsett om du sitter i matsalen, på kontoret eller bara hemma har vi speciella stolar för varje plats du kan behöva dem.

Olika typer av stolar

Stolar har använts sedan urminnes tider och även moderna hem har stolar i alla möjliga former och storlekar. En bra stol ska vara bekväm och passa det rum du använder den i. Med vårt breda utbud av stolar erbjuder vi dig många olika alternativ: fåtöljer, matstolar, loungestolar osv. De flesta av våra stolar finns i olika färger, material och tyger så att du kan välja en som passar just dig. Vårt breda utbud av stolar från ledande designers och tillverkare låter dig skapa en ny look hemma. Oavsett om det är klassiskt eller modernt har vi det du söker! För dig som är ute efter stolar som inte ska vara vid ett matbord så har vi ett flertal alternativ. Vi har även kökssoffor och barstolar i vårt sortiment för att du ska kunna bredda dina vyer inom köksinredning.

Skötsel är något vi rekommenderar för alla dina möbler, detta gör att de kommer hålla längre och bibehålla sin fräschhet. Skötselmässigt för stolar med lackade träytor är det rekommenderat att använda sig av Furniture Polish för att polera dessa ytor, detta resulterar i att lacken blir skyddad och behåller sin glansiga yta.

Köp dina nya stolar hos oss

Välkommen in i vår fysiska butik i Svedala för att provsitta och få en bättre inblick i hur stolen skulle se ut i ditt kök. Ibland glömmer vi hur viktiga stolar är. De är lika viktiga som bord och sängar, och vissa av oss tillbringar faktiskt mer tid på stolar än i sängar. Stolar finns i många olika former, storlekar och färger för att passa ditt rum eller hemmakontor. Oavsett om du tillbringar större delen av dagen på resande fot eller vid ett skrivbord behöver du en bra stol för att kunna få absolut bästa komfort när tillfället ges till att sätta sig för exempelvis en god bit mat. Vi på Nilsson har ett brett utbud av stolar som ger ditt hem karaktär och utstrålning. Oavsett om du önskar klassiskt eller modernt, sitta på en trästol eller en klädd stol med stoppning hjälper vi dig till rätt val av stol!