StolarKöket är en av de viktigaste rummen i ett hus och en plats där vi spenderar mycket tid under vårt dygn. Därav är det viktigt att möblerna i detta rum passar bra tillsammans samt att de är ergonomiska. En stol i köket eller matrummet har många krav att uppfylla. Den ska vara bekväm att sitta på, hålla för många måltider och vara estetiskt tilltalande. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du stolar i flera olika utföranden. Vi har brett sortiment av alla slags stolar du kan tänka dig. Allt ifrån enklare modeller till abstrakta former för att ge ditt kök extra karaktär. Välj bland tidlösa klassiker eller mer trendiga stolar efter eget tycke och smak.

Välj rätt stol för dig

Vi har stolar i ett flertal olika materialer du kan välja på, allt från plast och trä till metall. Var och en av dess har sin plats i ett kök men det viktigaste är att du väljer något du trivs med och tycker om. Om du vill spara tid och energi erbjuder vi även färdiga matgrupper med matchande bord och stolar för fyra till sex personer. Att ha stolar som matchar med ditt bord kommer göra stor skillnad design samt färgmässigt. Med vårt breda utbud av stolar i olika stilar, färger och material kan du säkert hitta den perfekta stolen för ditt hem. Välj mellan eleganta stoppade stolar eller välj våra klassiska stolar med trästomme för en tidlös look som passar in överallt. Vi har flera olika modeller för att erbjuda dig möjligheter för varje rum i ditt hem. På Nilssons Möbler har vi ett brett utbud av stolar för alla dina behov. Oavsett om du sitter i matsalen, på kontoret eller bara hemma har vi speciella stolar för varje plats du kan behöva dem.

Olika typer av stolar

Stolar har använts sedan urminnes tider och även moderna hem har stolar i alla möjliga former och storlekar. En bra stol ska vara bekväm och passa det rum du använder den i. Med vårt breda utbud av stolar erbjuder vi dig många olika alternativ: fåtöljer, matstolar, loungestolar osv. De flesta av våra stolar finns i olika färger, material och tyger så att du kan välja en som passar just dig. Vårt breda utbud av stolar från ledande designers och tillverkare låter dig skapa en ny look hemma. Oavsett om det är klassiskt eller modernt har vi det du söker! För dig som är ute efter stolar som inte ska vara vid ett matbord så har vi ett flertal alternativ. Vi har även kökssoffor och barstolar i vårt sortiment för att du ska kunna bredda dina vyer inom köksinredning.

Skötsel är något vi rekommenderar för alla dina möbler, detta gör att de kommer hålla längre och bibehålla sin fräschhet. Skötselmässigt för stolar med lackade träytor är det rekommenderat att använda sig av Furniture Polish för att polera dessa ytor, detta resulterar i att lacken blir skyddad och behåller sin glansiga yta.

Köp dina nya stolar hos oss

Välkommen in i vår fysiska butik i Svedala för att provsitta och få en bättre inblick i hur stolen skulle se ut i ditt kök. Ibland glömmer vi hur viktiga stolar är. De är lika viktiga som bord och sängar, och vissa av oss tillbringar faktiskt mer tid på stolar än i sängar. Stolar finns i många olika former, storlekar och färger för att passa ditt rum eller hemmakontor. Oavsett om du tillbringar större delen av dagen på resande fot eller vid ett skrivbord behöver du en bra stol för att kunna få absolut bästa komfort när tillfället ges till att sätta sig för exempelvis en god bit mat. Vi på Nilsson har ett brett utbud av stolar som ger ditt hem karaktär och utstrålning. Oavsett om du önskar klassiskt eller modernt, sitta på en trästol eller en klädd stol med stoppning hjälper vi dig till rätt val av stol!

Fallande ordning
View as Tabell Lista

Artiklar 1-25 av 427

Page
per sida
 1. 6314 stol svart
  6314 stol svart
  Ord. pris 3215
  Mer Hemma
  2 795 kr
 2. ÅBO Matstol i mörkblå tyg-
  ÅBO Matstol i mörkblå tyg-
  Nordic Furniture Group
  835 kr
 3. Adele stol grå/vintage
  Adele stol grå/vintage
  Rowico Home
  2 395 kr
 4. AKITA Barstol i vit PP-
  AKITA Barstol i vit PP-
  Ord. pris 1370
  Nordic Furniture Group
  1 315 kr
 5. AKITA Barstol Svart PP
  AKITA Barstol Svart PP
  Nordic Furniture Group
  1 320 kr
 6. Akita pinnstol grön
  Akita pinnstol grön
  Rowico Home
  1 495 kr
 7. Akita pinnstol svart
  Akita pinnstol svart
  Rowico Home
  1 495 kr
 8. Alberton stol beige
  Alberton stol beige
  Rowico Home
  1 695 kr
 9. Alberton stol grå
  Alberton stol grå
  Rowico Home
  1 695 kr
 10. Alison karmstol Beige/svart
  Alison karmstol Beige/svart
  Rowico Home
  2 295 kr
 11. Alison karmstol Grå/svart
  Alison karmstol Grå/svart
  Rowico Home
  2 295 kr
 12. Alison stol
  Alison stol
  Torkelson
  Ord. pris 1 560 kr Ditt pris 1 326 kr
 13. Alison stol beige
  Alison stol beige
  Rowico Home
  1 995 kr
 14. Alison stol grå
  Alison stol grå
  Rowico Home
  1 995 kr
 15. Alison stol grå microfiber
  Alison stol grå microfiber
  Rowico Home
  1 995 kr
 16. Allegro Matstol Ek
  Allegro Matstol Ek
  Torkelson
  Ord. pris 3 150 kr Ditt pris 2 678 kr
 17. Allegro stol vitlack med skinn
  Allegro stol vitlack med skinn
  Torkelson
  Ord. pris 2 550 kr Ditt pris 2 168 kr
 18. Allegro stol vitoljad med grått tyg
  Allegro stol vitoljad med grått tyg
  Torkelson
  Ord. pris 2 990 kr Ditt pris 2 542 kr
 19. Allegro stol vitoljad med svart läder
  Allegro stol vitoljad med svart läder
  Torkelson
  Ord. pris 3 150 kr Ditt pris 2 678 kr
 20. Ami stol ek/grå
  Ami stol ek/grå
  Rowico Home
  1 395 kr
 21. Ami stol ek/svart
  Ami stol ek/svart
  Rowico Home
  1 395 kr
 22. Ami stol svart
  Ami stol svart
  Rowico Home
  1 395 kr
Fallande ordning
View as Tabell Lista

Artiklar 1-25 av 427

Page
per sida