SolsängarFör att kunna njuta av våren och sommaren maximalt så är en solsäng det perfekta valet! Slappna av och njut av en dag i trädgården med musik i hörlurarna eller högtalaren och njut av en dag utomhus. Solsängar är perfekta för alla uteplatser och trädgårdar, och det ger dig möjligheten att njuta och koppla av till fullo. Med en solstolsdyna blir din solsäng fulländad och du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av solen. Helt enkelt, en stressfri dag.

Majoriteten av våra solsängar och solbäddar har hjul, vilket underlättar avsevärt att förflyttas vart man än önskar. Dessutom är de flesta solsängar justerbara, vilket tillåter dig att ligga på den positionen som du känner för. Exempelvis kan du lyfta upp solsängen lite, om du är intresserad av att läsa en bok i det härliga vädret.

Beroende på vilken stil man är ute efter så finns det en hel del solbäddar att välja på. Fokusera först och främst på funktionen och vad du vill ha ut av din nya solbädd. Är du ute efter en justerbar eller fällbar solbädd? Eller är det så att du kanske vill lyxa till det med en dyna på din solsäng? En särskild färg kan också vara betydande, och vi har solbäddar i flera färger - såsom i vitt, svart och beige. Matcha gärna din solsäng med dina andra utemöbler, så att din trädgård får en enhetlig känsla.

Vi på Nilssons Möbler hjälper dig mer än gärna när val av ny solbädd skall göras! Vi hjälper dig med att välja rätt, och anpassar oss givetvis efter dina egna behov. Och om du dessutom behöver hjälp med att komplettera med ett avlastningsbord ute till din nya solsäng så har vi ett brett sortiment även för detta.