Sängar & MadrasserKategorierInget är så viktigt som att välja rätt säng och rätt madrass. Vi människor tillbringar i snitt 26 år åt att sova under hela vår livstid, så att ha rätt förutsättningar för detta är såklart mycket viktigt. Då batterierna laddas medans vi sover, är det av yttersta vikt att din säng och bäddmadrass hjälper dig att komma till ro. Belastning på rygg och höfter är något som många har problem med, så att hitta rätt för detta är även detta betydande vid val av säng.

Vilken säng ska man välja?

Man har hört många gånger genom åren att man skall ha en fast madrass och en fast säng för att ryggen skall få stöd, men detta är inte optimalt för många. Det är nämligen så att en fast och hård madrass gör att ett tryck skapas och att blodcirkulationen stoppas, vilket kan leda till smärta och obehag. Därför är det alltid bäst att prova ut sin säng ordentligt och ta reda på vilken säng som är optimal för just dig. En bra säng av hög kvalité är därför att föredra när val av ny säng skall göras. Då sängen är en så pass viktigt del för att vi skall kunna må bra i rygg, kropp och sinne. Att känna sig ordentligt utvilad efter en natts sömn är därför otroligt viktigt, så satsa på en säng och madrass av högsta möjliga standard.

Vilka sorters sängar och madrasser finns det?

Vi på Nilssons Möbler erbjuder våra kunder ett brett utbud av sängar och madrasser i olika prisklasser. För dem som vill ha en ramsäng så finns detta i olika kulörer och storlekar. Är man mer inne på en kontinentalsäng med matchande färg på bäddmadrass och sänggavel kan vi även erbjuda detta. För den som vill ta sömnen och komforten till nästa steg, erbjuder vi även ställbara sängar i snygga kulörer och olika utformanden. Allt för att sömnen ska bli så optimal för alla!

Prova ut din säng hos oss

Har du gjort ditt val av säng och är nu ute efter en bra madrass? Eller är det dags att byta ut din befintliga bäddmadrass? Eller vill du bara prova din säng innan du slår till? Kom gärna in till oss på Nilssons Möbler. Vår kunniga personal står redo för att hjälpa just dig i din jakt på den perfekta sömnen! Med vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att du får rätt hjälp och en ny säng eller madrass av högsta kvalité.

Välj rätt stil på din säng

Såklart spelar stil, material och färg stor roll när man skall välja ut en ny säng. Det finns en hel del modeller och utföranden när det kommer till sängar och allt beror på vilken stil man är ute efter och hur stor plats man har i sitt sovrum. Sängar med sänggavlar är otroligt populärt och dessa ger ett maffigt och lyxigt intryck då gaveln blir en viktig inredningsdetalj. Så beroende på vilken stil man är ute efter så finns det otroligt många färger och material att välja på, allt från sammet, bomullstyg och linnetyg i olika kulörer. Vi på Nilssons Möbler brinner för kvalité och hög design, så i vårt sortiment av sängar och madrasser hittar ni ett välsorterat sortiment av kvalitétssängar med det lilla extra.