TygstolarTygstolar är precis lika mjuka och sköna som dom ser ut att vara och är ett bra alternativ för dig som vill sitta bekvämt. Hos oss på Nilssons möbler erbjuder vi ett stort sortiment av tygstolar i flera olika färger och mönster för att du ska hitta en tygstol som passar in i just ditt hem. Välj bland stolar som är helt klädda i tyg eller stolar där enbart sittdynan är tyginklädd. Vi har både moderna och klassiska modeller! Välkommen in till vår butik i Svedala för att provsitta våra tygstolar, eller handla direkt online via vår webbshop!

Tygstolar som lyfter ditt hem

En stor samling tygstolar kan ge vilket rum som helst en total förändring. När du väljer nya tygstolar till matbordet ska du tänka på hur de kommer att användas. Kommer de att vara bekväma för långa måltider eller kommer de att vara mer dekorativa? Titta också på materialet, till exempel tyg som är lätt att rengöra och håller sig fräscht länge. Stilen är också viktig, så välj stolar som matchar din personliga stil och som passar ihop med ditt matbord. Tänk sedan på storleken: se till att stolarna passar ditt matbord och att de inte är för stora eller för små. När du har hittat en tygstol som uppfyller alla dessa kriterier kan du välja färger och mönster som matchar din övriga inredning och skapar en harmonisk känsla i rummet.

Olika stilar på tygstolar

Vilka tygstolar ska du välja? Det beror på din personliga smak och vad som passar bäst till ditt matbord och ditt hem. Klassiska stolar har ofta en tidlös design och kan vara gjorda av trä som man sedan klär med ett härligt tyg. De är ofta bekväma och lätta att matcha med andra möbler. Modernt utformade stolar kan vara mer avancerade i formen & har ofta en mer unik design. De kan vara tillverkade av plast eller metall som sedan kombineras med tyg. Skandinaviska stilen är känd för sin enkelhet och funktionella design. De är ofta gjorda av trä och tyg och har enkel och ren design. Regionala stilar som fransk provinsiell stil eller skandinavisk stil är även kända för sina ljusa mönster och rundade kurvor.