SoffbordÄr du på jakt efter ett nytt soffbord att ha ute? Då har du hittat rätt! Vi på Nilssons Möbler erbjuder ett brett sortiment av soffbord och loungebord att ha ute. I vårt sortiment hittar ni snygga soffbord för uteplatsen, balkongen och uterummet i många olika modeller och stilar. Vad sägs som ett soffbord eller loungebord i klassisk rotting eller ett snyggt stilrent i trä? Viktigt att tänka på när man väljer ut ett nytt soffbord att ha ute är att detta matchas övrigt möblemang så att det skapas en helhet och en sammanhängande stil.

Soffbord & Loungebord att ha utomhus

Oavsett vilken stil och material du är ute efter kan vi på Nilssons Möbler hjälp dig med att hitta rätt soffbord och loungebord att ha utomhus. I vårt breda sortiment hittar ni bland annat soffbord att ha ute från bland annat Brafab och Hillerstorp i många olika kombinationer och utföranden. Som tidigare nämnt är det viktigt att se vilken typ ditt övriga möblemang har och på så vis matcha dessa så att stilen blir sammanhängande. Materialen kan vara olika så som trä och aluminium men att färg och stil är liknande kan vara en väg att gå. Ett annat knep kan vara att matcha så att textilier och dynor matchar. Man kan även välja olika bordsytor på sitt loungebord och soffbord till uteplatsen så som glas och trä beroende på vad man föredrar.

Köp Loungebord och Soffbord att ha ute

I den här kategorin hittar du vårt sortiment av soffbord och loungebord att ha utomhus på altanen, i trädgården, på balkongen eller i uterummet. Dessa soffbord är tillverkade av tåliga material som klarar av att stå ute utan att påverkas av väder och vind. De passar perfekt för att skapa en trevlig loungehörna på din uteplats. Komplettera gärna med våra soffor och stolar för utomhusbruk. Välkommen att köpa soffbord och andra utemöbler i vår butik i Svedala utanför Malmö eller direkt online i vår webbshop.