BordKategorier

Är det dags att införskaffa ett nytt utebord till uteplatsen? Då har du hittat rätt! Vi på Nilssons Möbler har lång erfarenhet när det kommer till möbler och utemöbler och vi erbjuder ett brett sortiment hållbara utebord i olika prisklasser, material och stilar. Utforska vårt sortiment av utebord och låt fantasin ta fart! Oavsett vilken stil du är ute efter så kan vi garantera att du hittar något som faller dig i smaken hos oss. Med vår långa erfarenhet av utebord kan vi erbjuda ett brett sortiment och vi vet att kvalité alltid lönar sig i slutändan. Därför erjuder vi utebord i hållbara material som kommer hålla i många år framöver så att du kan fokusera på att njuta av din altan, uteplats, uterum eller balkong!

Vilken typ av utebord ska du välja till just din uteplats? Det finns två olika saker man ska tänka på här; hur stor är markytan och vilken stil och färg som passar. Man kan välja på olika storlekar och former när det kommer till utebord och trädgårdsbord, man kan antingen ta ett rektangulärt utebord eller ett runt. Att välja ett rektangulärt bord är får man ett klassiskt utebord som täcker mycket yta och som även passar bra till större middagar och gäster. Lutar valet mot ett runt trädgårdsbord får man en mysig och ombonad känsla då man ser alla ordentligt som sitter runt utebordet, samt att man sparar en del av markytan då det runda trädgårdsbordet inte tar upp lika mycket plats.

När valet på vilken typ av form och storlek är gjord på sitt nya utebord bör man även undersöka vilken färg och material som hade passat. Man kan bland annat välja material såsom konstrotting, aluminium, plast och trä, allt beror helt enkelt på vad just du föredrar till din uteplats och vilken stil och känsla du är ute efter. Just när det kommer till färg och känsla så bör man även se över vilka stolar man väljer till sitt nya utebord och trädgårdsbord. Då stolarna är en viktig del i helhetskänslan så bör även dessa matcha utebordet och gärna vara i samma material och färg. Är det så att du kanske redan har ett set med ett annat möblemang på din uteplats kan ett råd vara att försöka hålla samma stil och färg som dessa och försöka matcha ihop dessa.

Vi på Nilssons Möbler erbjuder snygga och hållbara utebord i många olika stilar och utföranden. I vårt sortiment av utebord och trädgårdsbord hittar ni kvalitétsbord från bland annat Brafab, Mer Hemma och Hillerstorp. Vi vet att kvalité och hållbarhet lönas sig i slutändan, så vi erbjuder utebord & trädgårdsbord som kommer hålla i många år framöver.