AvlastningsbordAvlastningsbord - eller konsolbord - har blivit mer och mer populär de senaste åren. Dess historia går tillbaka till barocken, då den dekorerade lyxiga franska interiörer. På avlastningsbordet placerades klockor eller porslin. Numera hittar du ofta denna möbel i välutrustade hem. De är väldigt universella och kan användas som bord, skrivbord, byrå eller toalettbord. Det är en möbel som passar i många olika arrangemang och rum. De vanligaste är dock hall, vardagsrum, sovrum och arbetsrum.

Stort utbud av avlastningsbord

Hos oss på Nilssons Möbler erbjuder vi snygga avlastningsbord i flera olika stilar för att du ska hitta rätt bord för just ditt hem. Välkommen att handla direkt online via vår webbshop eller besök vår fysiska butik i Svedala utanför Malmö. Oavsett vilken typ av avlastningsbord du är ute efter så kan vi hjälpa dig att hitta rätt. I vårt breda utbud av avlastningsbord har vi olika stilar och material så att du som kund enkelt kan få ett så brett sortiment att välja från. Skapa en härlig atmosfär i ditt hem med någon av våra snygga och praktiska avlastningsbord!

Avlastningsbord till en snygg och gästvänlig hall

Det här bordet passar perfekt i din hall. Det ger din hall elegans och visar upp din inredningsstil. Du kan placera ramar med foton av dina nära och kära, en vas med blommor för att glädja dina gäster, dina favoritfigurer eller en iögonfallande tavla. Ovanför bordet kan du hänga en spegel för att ge din dekoration mer smak.

Avlastningsbord till ett modernt vardagsrum

Avlastningsbord kan komplettera din inredning på ett fantastiskt sätt och ge den karaktär. Det är en praktisk och dekorativ del av ditt vardagsrum. Vi på Nilssons Möbler vill hjälpa dig att välja det bästa avlastningsbordet för ditt vardagsrum som gör det till ett nöje att tillbringa tid där med din familj och dina vänner. Vi erbjuder bord i olika färg, material och stil för att säkerställa att du hittar ditt favorita avlastningsbord som passar ditt vardagsrum.

Avlastningsbord till ett romantiskt sovrum

Många kvinnor drömmer om ett romantiskt sovrum med ett litet hörn för sig själva. Med våra avlastningsbord kan du lätt skapa din dröminredning. Bordet kan enkelt förvandlas till ett romantiskt toalettbord där du kan visa upp din parfymsamling och ställa en vas med blommor på bordet.