RamsängarEn ramsäng, eller resårsäng som det också kallas, är en klassiker som aldrig går ur tiden. Med sin enkla design passar ramsängen lika bra in i gästrummet som i barnrummet eller ditt egna sovrum. Våra ramsängar besitter en väldigt hög komfort, vilket i sin tur gör nätterna väldigt behagliga. Komplettera ramsängen med en bäddmadrass och få till en komplett och skön ramsäng i ditt sovrum.

Välj rätt ramsäng som håller länge

Hos oss kan du välja bland ramsängar som är väldigt kvalitativa och som håller länge. Att välja rätt ramsäng är dock inte så enkelt som man kanske tror, då vi alla har olika behov. Just därför vill vi underlätta för dig genom att ha ett stort utbud av ramsängar. På så sätt har du en större möjlighet att hitta den perfekta ramsängen som är anpassad efter just din kropp. Storleken finns i många alternativ - bredden kan vara upp till 180 cm medan längden kan sträcka sig till hela 210 cm. Om du ska välja rätt komfort, så är det väldigt viktigt att du vet vad som passar dig bäst. Är det en mjuk, medium, fast eller extra fast komfort som är gjord för dig? Utifrån dina önskemål - så löser vi det som passar bäst för just dig.

Köp ramsäng i butik eller online

Är du ute efter en ramsäng med en god komfort och som ger en underbar avlastning? Då har du hittat rätt! Välkommen in i vår butik i Svedala där vi gärna hjälper dig att hitta rätt säng för dig. Väl på plats kan du provligga våra ramsängar och välja den ramsängen som är bäst anpassad efter din kropp. Välj mellan olika storlekar och komfort utifrån dina behov. Men har du redan bestämt dig och vill köpa din ramsäng online så kan du göra det direkt via vår webbshop.