Sideboard & SkänkarVi på Nilssons Möbler har ett brett sortiment av sideboards att välja mellan med många stilar och olika ytbehandlingar. Sideboards är perfekta för att skapa en elegant look eller för att gömma saker som köksradion eller din servis. Med dörrar eller lådor kan sideboardet användas som ett extra stycke i ditt matrum. Sideboards kan också hjälpa till att definiera områden i mindre utrymmen genom att placeras bredvid dem. Om du till exempel har ett litet extra rum där det inte finns några dörrar och väggar, prova då att sätta en sideboard på båda sidor av området för att ge det mer definition och få det att verka större. Smakfullt utformade och kompakta möbler såsom sideboards och skänkar är lätta att integrera i vilken inredning som helst. Deras elegans och utformning gör att de kan användas till att vara funktionella, men också som eleganta dekorativa element. Om en sideboard har glasdörrar kan du visa upp dina favoritprydnader som glas och böcker.

Snygga sideboards och skänkar för hemmet

Sideboards är en mångsidig möbel i hemmet. Du kommer alltid att vara nöjd med din sideboard, från att fungera som en display för kristallglas och prydnadsföremål till att vara en effektiv plats att gömma vardagliga föremål. På Nilssons Möbler erbjuder vi ett stort antal olika stilar och modeller för att hjälpa dig att välja den skänk som passar just dig. Sideboards från oss på Nilssons Möbler finns i olika utföranden med olika stilar för att matcha din smak och personliga stil. En skänk är en mångsidig möbel som kan ge elegans, stil och charm åt din matsal och ditt hem. Oavsett om du behöver något att förvara tallrikar och glas eller vill ha en plats att visa upp dina samlarföremål, ger våra sideboards och skänkar gott om utrymme för allt du vill ha i närheten.

Köp Sidebord och skänk hos oss

Sideboards är en elegant lösning för att fylla vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. De kan vara av massivt trä eller färgade/målade och kan ha glasdörrar, lådor och en mängd olika former. Sideboards ger utrymme för att förvara prydnadsföremål som bestick eller underlägg och ger liv åt en tråkig vägg. Den moderna sideboarden är en möbel som kompletterar vilken inredning som helst bättre än någon annan möbel i ditt hem.

Sideboards och skänkar är perfekta möbler för dekoration och extra förvaring. Dekorera bordsytan med inredningsdetaljer eller använd som avlastningsbord samtidigt som du använder skåpen för att förvara saker som du inte vill ska ligga framme. Hos oss på Nilssons Möbler hittar du snygga sideboards och skänkar i flera olika utföranden för att du ska hitta en möbel som passar perfekt in i just ditt hem. Välkommen att köpa din nya skänk eller sideboard online via vår webbshop eller besök vår butik i Svedala utanför Malmö.