Elite Exclusive ställbar

Ord. pris 30 345 kr Ditt pris 21 240 kr
Beställningsvara 5-6 veckor
SKU
elite-exc-stall
Mer information
VarumärkeElite Sängar
StilModernt, Tidlöst
Längd200 cm
Bredd80/90/105/120 cm
Info 1: 20 års garanti, 5 år motor
Info 2Exkl. ben, gavel & bäddmadrass
MonteringDelvis monterad
SkötselrådAnvänd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från Elite Sängar

Elite Exclusive ställbar

Pris från 80x200 cm. Gavel, sängben och bäddmadrass köpes separat.

 • 20 års garanti
 • Hög kvalité
 • Svensktillverkad

Exclusive ställbara säng förenar modern design , individanpassad funktion och komfort av yttersta klass. Med ett högkvalitativt system där varje fjäder fångar upp allt tryck individuellt ges känslan av en säng med flera resårer. Vi har i denna säng samlat all vår senaste teknik i en beståndsdel. Med våra tystgående motorer ställer du sängen i det läge som kroppen förtjänar. Från läsning till sömn. Som ytfinish har vi valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta. Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på furu av högsta kvalitet. Virkets formstabila egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och enstabilitet utöver det vanliga. Våra sängar genomsyras av nytänkande och innovation. Anpassad funktion i alla dess delar och därför ingår vår Multificka i din Exclusive ställbar. En lika enkel som smart förvaring för både din sladdlösa fjärrkontroll och din läsplatta där nederdelen rymmer en ingång för din laddningskabel. Multifickan finns givetvis som tillval för samtliga modeller.

Om Elite sängar: “Där Mälaren möter strandlinjen och naturen sätter normen för innehåll och form har vi skapat inspirerande miljöer till sängar anpassade efter våra kunders behov och önskemål” Vid vår fabrik i natursköna Kungsör bygger vi våra sängar för hand med synsättet att ingenting är omöjligt. Med råmaterial av högsta kvalitet och den senaste tekniken skapar vi grunden till överlägsen komfort och god sömn.

Med många års branscherfarenhet och stark entreprenörsanda så kan Elite Sängar presentera produkter av hög kvalité, och framförallt komfort. Något som vi givetsvis är otroligt stolta över. Genom att alltid tänka innovativt med viljan att hela tiden utvecklas står vi för detaljer som gör att våra sängar sticker ut. Det gäller från såväl materialval, våra skarvlösa överdelar till underspänning av tyg under madrasserna för att hålla damm och kvalster borta från sängen. Omsorg i handarbetet och detaljer gör våra sängar unika. Med synsättet att varje säng, oavsett segment, ska vi ligga i framkant gällande teknik, komfort och valfrihet har vi skapat en trendriktig möbel för rummet och en garanti för god sömn. Elite skapar skapar dina drömmar!

Köp till passande tillbehör.
 1. Elite Exclusive bäddmadrass
  Elite Exclusive bäddmadrass
  Finns i fler storlekar
  Ord. pris 5 355 kr Ditt pris 3 745 kr
 2. Elite Lyx bäddmadrass
  Elite Lyx bäddmadrass
  Finns i fler storlekar
  Ord. pris 3 570 kr Ditt pris 2 495 kr
 3. Elite Classic bäddmadrass
  Elite Classic bäddmadrass
  Finns i fler storlekar
  Ord. pris 2 500 kr Ditt pris 1 750 kr
 4. Elite huvudgavel Panel
  Elite huvudgavel Panel
  Finns i fler storlekar & färger
  Ord. pris 6 785 kr Ditt pris 4 745 kr
 5. Elite huvudgavel Djup ruta
  Elite huvudgavel Djup ruta
  Finns i fler storlekar & färger
  Ord. pris 5 355 kr Ditt pris 3 745 kr
 6. Elite huvudgavel Ram slät
  Elite huvudgavel Ram slät
  Finns i fler storlekar & färger
  Ord. pris 6 070 kr Ditt pris 4 250 kr
 7. Elite huvudgavel Djuphäftad knapp
  Elite huvudgavel Djuphäftad knapp
  Finns i fler storlekar & färger
  Ord. pris 6 785 kr Ditt pris 4 745 kr
 8. Elite huvudgavel Vinga
  Elite huvudgavel Vinga
  Finns i fler storlekar & färger
  Ord. pris 6 070 kr Ditt pris 4 250 kr
Fler produkter du kan vara intresserad av