Möbelbutiken med besökaren i fokus

På Nilssons Möbler vill vi vara nära våra kunder, rent geografiskt är vi nära våra kunder i södra Skåne men vi finns också online, vilket gör att du kan handla hos oss dygnet runt utan att gå utanför dörren. Vi vill också att du när du kommer in till oss känner av vår familjära atmosfär och att du vet att vi finns här för att svara på dina frågor, hjälpa dig att välja rätt säng, möbelvårdstillbehör eller något annat. Vi finns här för dig.

Medarbetarna har varit här länge och trivs bra med service och att ta eget ansvar för olika uppgifter. För dig som kund betyder det att du kan ta del av kunskap, synpunkter och kloka ideér som utvecklats under lång tid, baserad på lång erfarenhet. Vi finns i närheten och vi vill gärna hjälpa dig, vi kallar den helt enkelt Nilsson-andan, den där serviceviljan som du möter här.

I Nilssons-andan ingår också en rejäl kunskapstörst, vi vill lära oss mer om trender, produkter, möbelvård och mycket annat. Därför har vi med jämna mellanrum utbildning eller kurser med våra leverantörer. Det är förmodligen en av anledningarna till att personalen trivs så väl här.Vår butik kännetecknas av en familjär atmosfär, där kunderna alltid möts med ett varmt leende och personlig service. Vi strävar efter att skapa en hemtrevlig miljö där varje besök känns som att komma hem till familjen.

Vi ger våra kunder personlig service genom att lyssna på deras behov och erbjuda skräddarsydda rekommendationer. Vår personal är engagerad och månar om att varje kund känner sig väl omhändertagen.

Med vår långa erfarenhet sedan 1951 har vi utvecklat en gedigen kunskap och expertis inom möbelbranschen. Vår långa historia är en trygghet för våra kunder och garanterar hög kvalitet och pålitlighet i vårt sortiment.

Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler för alla prisklasser, vilket gör att våra du kan hitta något som passar din budget och stil. Oavsett om det är en budgetvänlig lösning eller en lyxig investering, strävar vi efter att erbjuda alternativ som tillfredsställer olika behov och preferenser.

Vi erbjuder prisgaranti för att säkerställa att du som kund får det bästa priset på möbler. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en konkurrent, matchar vi det priset för att ge dig trygghet och valuta för pengarna. Vår prisgaranti är en del av vår strävan att erbjuda en överlägsen köpupplevelse.

Vi erbjuder trygg e-handel genom att använda Klarna Checkout, vilket ger dig en säker och smidig betalningsprocess. Med Klarna Checkout kan du välja olika betalningsalternativ och njuta av fördelarna med köp- och betalningsflexibilitet.


Vi på Nilssons Möbler i Svedala

Lasse

VD

Michael

Butikschef

Leo

Sidekick

Axel

E-handel/Kundservice

Björn

E-handel/Grafik

Marie

E-handel/Social media

Jonathan

Administration

Filippa

Säljare

Gunnel

Säljare

Bosse

Säljare

Elvira

Säljare

Sandra

Säljare

Lee

Säljare

Niklas

Lagerchef

Håkan

Lager

Jonas

Lager

Dennis

Leverans/Lager

Alvand

Leverans/Lager

Anton

Städ/Lager

Kimmo

Service

Brett & Unikt

Nisse Nilsson grundade verksamheten 1951 genom att sälja möbler hemma i villan. Efter hand blev villan för liten och Nisse byggde en affär på varje sida om Storgatan, dessutom hyrde han lagerplatser hemma hos olika vänner i byn. Dagens butik byggdes 1975 intill E65 och drivs sedan 25 år tillbaka av sonen Lasse Nilsson tillsammans med en inredningsintresserad personalstyrka med hög servicenivå. Nilssons är idag ett fristående företag, vilket innebär att vi inte ingår i någon möbelkedja. På så sätt väljer vi vårt egna sortiment och köper in våra möbler direkt från tillverkaren utan fördyrande mellanhänder. Detta resulterar i ett unikt sortiment till bra priser. Här finns allt som krävs för att inreda ditt hem på det sätt du vill. Välkommen till Nilssons Möbler!

"Garanterad trivselatmosfär ingår i detta besök på Nilssons Möbler"

Välkommen in i vår fina möbelbutik

I vår 5000 kvadratmeter stora utställning säljer vi möbler från svenska varumärken såsom Bröderna Andersson, Torkelson och Conform Collection jämte flera mindre kända men lika fina varumärken. Vi satsar på ett brett sortiment. Idén har från start varit att sälja möbler med god kvalitet och design till ett bra pris. I butiken har vi gott om plats för att bygga upp olika miljöer så att du får se fina möbler i fina rum. Vi visar nya trender, klassiska stilar och olika färgteman. Vi gör om regelbundet så att du kan komma hit ofta. Tanken är att du ska kunna sitta ner vid ett matbord och prova stolarna, mäta ytorna och ser bordet i ett sammanhang. Eller lägga dig i en soffa och känna efter så att den är tillräckligt mjuk och att du ska hitta de rätta inredningsdetaljerna också. Det blir lättare att avgöra om möbeln passar hemma hos dig när du ser den i en miljö även om det inte är samma miljö som hemma hos dig.

Komplett säng- och trädgårdshus

På andra sidan parkeringen ligger vårat 1300 m² stora Säng- och trädgårdshus. Där samsas trädgårdsmöbler från Brafab, Atleve och Hillerstorp med madrasser och sängar från Ekens sängar, Elite Sängar och Beds by Scapa. Sänghuset har allt för ditt sovrum. Förutom bäddmadrasser, resårsängar och kontinentalsängar finns där sängbord, huvudgavlar, sängramar, barnsängar och bäddtextilier. Butiken är öppen året runt med samma öppettider som huvudbutiken. Under vinterhalvåret är den största fokusen på sängavdelningen men utbudet av trädgårdsmöbler är fortfarande stort för det är ju faktiskt så att vi svenskar bygger orangerier, uterum och glasar in balkonger så väl att de i stort sett går att använda året om. För oss på Nilssons har det varit väldigt spännande att se utvecklingen av utemöblemang. För tjugo år sedan var det inte mycket mer än plastmöbler i olika färger som såldes. Nu är det ofta fråga om ett vardagsrum i utemiljö. Naturligtvis finns det många krav på möbler som ska hålla sig fräscha i sådana miljöer.


Torrevieja

7 januari 2023 öppnade vi upp portarna till vår butik i Torrevieja. Här har vi samlat favoriter från Conform, Furninova, Elite sängar, Möbelform, Atleve och många fler på en utställningsyta på 1300 m². Givetvis går det att beställa varor från hela vårt sortiment även om det inte skulle finnas på plats i butiken. Vi är glada att kunna erbjuda skandinavisk design och komfort även på den spanska marknaden med allt från sängar, trädgårdsmöbler, soffor och mattor till inrednings- och presentartiklar.

Vi på Nilssons i Torrevieja

Lasse

VD

Rocky

Sidekick

Annette

Säljare

Anna

Säljare

Sandra

Säljare

Helene

Säljare

Henrik

Lager

Basse

Lager

För oss på Nilssons Möbler är det viktigt att alla våra kunder kan ta del av bra möbler och inredning av hög kvalité och design. Därför erbjuder vi möbler med leverans till soliga Torrevieja i Spanien så att just du kan njuta av kvalitétsmöbler och inredning från oss på Nilssons Möbler.

Såklart tänker man först och främst på nya snygga utemöbler till sin soliga terass, balkong eller uteplats när man tänker på möbler i varma soliga länder, och det är inte så konstigt. Att kunna njuta av värmen och solen är såklart det man vill när man vistas och bor i de varmare breddgraderna, men hos oss får ni så mycket mer!

Passa på att inreda hela hemmet med alla typer av möbler och inredning, allt från sängar och sängmöbler till matbord och soffor - allt för att det ska bli så bekvämt och komfortabelt som möjligt. I vårt breda sortiment hittar ni allt ni behöver för att inreda och bo bekvämt, oavsett storlek på ert boende i soliga Spanien. Skulle det exempelvis vara så att ni funderar på att kombinera säng och soffa med en praktisk bäddsoffa så erbjuder vi såklart även detta. Perfekt när vänner och familj kommer på besök och extra sovplatser behövs! Vi erbjuder även praktiska och snygga matbord som enkelt kan göras större med iläggsskivor om ni blir fler under en middagsbjudning.

Få dina möbler levererade till Torrevieja i Spanien

Vi erbjuder direkttransport till Torrevieja med omnejd, av möbler och heminredning från hela vårt sortiment

Vi har kontinuerliga transporter till vårt lager i Torrevieja där du hämtar upp din beställning.

Vi kan även ombesörja hemleverans med våra egna bilar, kontakta oss gärna för mer information.

Såhär tycker våra kunder:Familjen Larsson hjälper till att lasta av sina efterlängtade möbler.

Mario - "Jag är verkligen imponerad!! Bästa möbel och inredning rådgivning och service, perfekt och punktlig leverans som lovat, Tack så jättemycket"

Åsa - "Vi så nöjda! snygga möbler och vilken service"