Om oss


 

Brett & Unikt

Nisse Nilsson grundade verksamheten 1951 genom att sälja möbler hemma i villan. Efter hand blev villan för liten och Nisse byggde en affär på varje sida om Storgatan, dessutom hyrde han lagerplatser hemma hos olika vänner i byn. Dagens butik byggdes 1975 intill E65 och drivs sedan 25 år tillbaka av sonen Lasse Nilsson tillsammans med en inredningsintresserad personalstyrka med hög servicenivå. Nilssons är idag ett fristående företag, vilket innebär att vi inte ingår i någon möbelkedja. På så sätt väljer vi vårt egna sortiment och köper in våra möbler direkt från tillverkaren utan fördyrande mellanhänder. Detta resulterar i ett unikt sortiment till bra priser. Här finns allt som krävs för att inreda ditt hem på det sätt du vill. Välkommen till Nilssons Möbler!

"Garanterad trivselatmosfär ingår i detta besök på Nilssons Möbler"

 

Nilssons-Andan

På Nilssons Möbler vill vi vara nära våra kunder, rent geografiskt är vi nära våra kunder i södra Skåne men vi finns också online, vilket gör att du kan handla hos oss dygnet runt utan att gå utanför dörren. Vi vill också att du när du kommer in till oss känner av vår familjära atmosfär och att du vet att vi finns här för att svara på dina frågor, hjälpa dig att välja rätt säng, möbelvårdstillbehör eller något annat. Vi finns här för dig.

Medarbetarna har varit här länge och trivs bra med service och att ta eget ansvar för olika uppgifter. För dig som kund betyder det att du kan ta del av kunskap, synpunkter och kloka ideér som utvecklats under lång tid, baserad på lång erfarenhet. Vi finns i närheten och vi vill gärna hjälpa dig, vi kallar den helt enkelt Nilsson-andan, den där serviceviljan som du möter här.

I Nilssons-andan ingår också en rejäl kunskapstörst, vi vill lära oss mer om trender, produkter, möbelvård och mycket annat. Därför har vi med jämna mellanrum utbildning eller kurser med våra leverantörer. Det är förmodligen en av anledningarna till att personalen trivs så väl här.

 

Välkommen in i vår fina möbelbutik!

I vår 5000 kvadratmeter stora utställning säljer vi möbler från svenska varumärken såsom Bröderna Andersson, Torkelson och Conform Collection jämte flera mindre kända men lika fina varumärken. Vi satsar på ett brett sortiment. Idén har från start varit att sälja möbler med god kvalitet och design till ett bra pris. I butiken har vi gott om plats för att bygga upp olika miljöer så att du får se fina möbler i fina rum. Vi visar nya trender, klassiska stilar och olika färgteman. Vi gör om regelbundet så att du kan komma hit ofta. Tanken är att du ska kunna sitta ner vid ett matbord och prova stolarna, mäta ytorna och ser bordet i ett sammanhang. Eller lägga dig i en soffa och känna efter så att den är tillräckligt mjuk och att du ska hitta de rätta inredningsdetaljerna också. Det blir lättare att avgöra om möbeln passar hemma hos dig när du ser den i en miljö även om det inte är samma miljö som hemma hos dig.

 

Komplett säng- och trädgårdshus

På andra sidan parkeringen ligger vårat 1300 m² stora Säng- och trädgårdshus. Där samsas trädgårdsmöbler från Brafab, Atleve och Hillerstorp med madrasser och sängar från Ekens sängar, Elite Sängar och Beds by Scapa. Sänghuset har allt för ditt sovrum. Förutom bäddmadrasser, resårsängar och kontinentalsängar finns där sängbord, huvudgavlar, sängramar, barnsängar och bäddtextilier. Butiken är öppen året runt med samma öppettider som huvudbutiken. Under vinterhalvåret är den största fokusen på sängavdelningen men utbudet av trädgårdsmöbler är fortfarande stort för det är ju faktiskt så att vi svenskar bygger orangerier, uterum och glasar in balkonger så väl att de i stort sett går att använda året om. För oss på Nilssons har det varit väldigt spännande att se utvecklingen av utemöblemang. För tjugo år sedan var det inte mycket mer än plastmöbler i olika färger som såldes. Nu är det ofta fråga om ett vardagsrum i utemiljö. Naturligtvis finns det många krav på möbler som ska hålla sig fräscha i sådana miljöer.

 

Torrevieja

7 januari 2023 öppnade vi upp portarna till vår butik i Torrevieja. Här har vi samlat favoriter från Conform, Furninova, Elite sängar, Möbelform, Atleve och många fler på en utställningsyta på 1300 m². Givetvis går det att beställa varor från hela vårt sortiment även om det inte skulle finnas på plats i butiken. Vi är glada att kunna erbjuda skandinavisk design och komfort även på den spanska marknaden med allt från sängar, trädgårdsmöbler, soffor och mattor till inrednings- och presentartiklar.

 

 

Vi på Nilssons


Lasse

VD

Michael

Butikschef

Leo

Sidekick

Axel

E-handel/Kundservice

Björn

E-handel/Grafik

Marie

E-handel/Social media

Jonathan

Administration

Filippa

Säljare

Gunnel

Säljare

Bosse

Säljare

Elvira

Säljare

Sandra

Säljare

Lee

Säljare

Niklas

Lagerchef

Håkan

Lager

Jonas

Lager

Dennis

Leverans/Lager

Alvand

Leverans/Lager

Anton

Städ/Lager

Kimmo

Service