Kategorier


Rowico Home - möbler för hela ditt hem

Rowico Home är ett svenskt företag som specialiserar sig på att tillverka och sälja högkvalitativa möbler till rimliga priser. Företaget grundades år 1971 och har sedan dess haft en stark närvaro på marknaden genom att erbjuda ett brett utbud av möbler för hemmet. Rowico Home har en lång erfarenhet av att skapa möbler som är både stilrena och funktionella. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som håller hög standard och tål dagligt slitage. Företaget arbetar nära sina leverantörer för att säkerställa att alla material som används i produktionen är av högsta kvalitet.

En av fördelarna med att välja Rowico Home är att de har ett stort sortiment av möbler för alla rum i hemmet. Oavsett om du söker en sänggavel, soffa, matbord eller hylla så har Rowico Home något för dig. Alla deras möbler är designade för att passa in i moderna hem och ger ett stilrent intryck. Företaget fokuserar också på att tillverka möbler som är hållbara och miljövänliga. De använder sig av återvinningsbart material och arbetar för att minimera sin påverkan på miljön. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg i att du inte bara köper en högkvalitativ möbel, utan också gör ett hållbart val för framtiden.

Rowico Home och deras olika möbelserier

Rowico Home erbjuder ett brett utbud av möbelserier för hemmet, som alla är kända för sin höga kvalitet och stilrena design. En av deras mest populära serier är "Palma", som består av soffor, stolar, bord och hyllor i en modern skandinavisk stil. Möblerna är tillverkade av återvinningsbart material och har en enkel och minimalistisk design som passar perfekt in i de flesta hem.

En annan serie som har blivit mycket omtyckt är "Boston". Denna serie innehåller allt från sängar och sängbord till matbord och hyllor. Möblerna är tillverkade av massivt trä och har en rustik och elegant design som ger en varm och inbjudande känsla i rummet. För de som söker efter en mer modern och trendig stil så är "Oslo" serien ett utmärkt val. Denna serie innehåller soffor, fåtöljer och bord i en snygg och minimalistisk design. Möblerna är tillverkade av högkvalitativt material som ger en mjuk och bekväm känsla samtidigt som de ser fantastiska ut.

För den som vill ha möbler som sticker ut så är "Crown" serien ett bra val. Denna serie innehåller soffor, stolar och bord i en unik och modern design. Möblerna har mjuka linjer och eleganta detaljer som verkligen gör dem till en blickfångare i rummet. Sist men inte minst är "Rustic" serien ett utmärkt val för de som söker efter möbler med en rustik och naturlig känsla. Denna serie innehåller matbord, stolar och hyllor i en varm och inbjudande design. Möblerna är tillverkade av massivt trä och har en naturlig och rustik yta som ger en avslappnad och mysig känsla i rummet.

Köp Rowico Home hos oss

Rowico Home är inte bara känt för sin högkvalitativa möbler och stilrena design, utan även för deras engagemang för att tillgodose kundernas behov. Företaget strävar ständigt efter att förbättra sin service och sina produkter för att säkerställa att kunderna är nöjda med sina köp. För att säkerställa att kunderna får högkvalitativa produkter, använder Rowico Home endast de bästa materialen i tillverkningsprocessen. De arbetar med erfarna hantverkare som har en passion för sitt arbete, vilket garanterar att varje produkt är tillverkad med precision och omsorg.

Rowico Home är också mycket medvetna om miljöfrågor och jobbar aktivt för att minska sin påverkan på miljön. De använder återvinningsbart material i tillverkningsprocessen och tar ansvar för att minimera avfallet som produceras.

När det gäller prissättning så strävar Rowico Home efter att erbjuda sina produkter till rimliga priser, utan att kompromissa med kvaliteten. Detta gör det möjligt för fler människor att ha tillgång till högkvalitativa möbler till ett överkomligt pris. Sammanfattningsvis är Rowico Home ett företag som sätter kunderna och kvaliteten i fokus. De jobbar ständigt för att förbättra sin service och sina produkter och tar ansvar för sin påverkan på miljön. Med deras högkvalitativa och prisvärda möbler är Rowico Home definitivt värt att överväga för alla som söker efter stilrena, hållbara och prisvärda möbler för sitt hem.

Alla möbler från Rowico HomeArtiklar 1 till 48 av totalt 720