Leveranser till Torrevieja

 

 

Du har väl inte missat att vi har öppnat butik i Torrevieja?

Välkommen in till vår butik i Torrevieja med 1300 m² möbler och heminredning.
Givetvis går det att beställa varor från hela vårt sortiment på hemsidan och vår butik i Svedala även om det inte skulle finnas på plats i Torrevieja.
Vi finns på Av. Delfina Viudes 50, 03182 Torrevieja.
spanien@nilssonsmobler.com

Öppettider
Måndag - fredag 10-18
Lördag - söndag StängtHar du svårt att hitta möbler till ditt boende i Spanien?

För oss på Nilssons Möbler är det viktigt att alla våra kunder kan ta del av bra möbler och inredning av hög kvalité och design. Därför erbjuder vi möbler med leverans till soliga Torrevieja i Spanien så att just du kan njuta av kvalitétsmöbler och inredning från oss på Nilssons Möbler.

Såklart tänker man först och främst på nya snygga utemöbler till sin soliga terass, balkong eller uteplats när man tänker på möbler i varma soliga länder, och det är inte så konstigt. Att kunna njuta av värmen och solen är såklart det man vill när man vistas och bor i de varmare breddgraderna, men hos oss får ni så mycket mer!

Passa på att inreda hela hemmet med alla typer av möbler och inredning, allt från sängar och sängmöbler till matbord och soffor - allt för att det ska bli så bekvämt och komfortabelt som möjligt. I vårt breda sortiment hittar ni allt ni behöver för att inreda och bo bekvämt, oavsett storlek på ert boende i soliga Spanien. Skulle det exempelvis vara så att ni funderar på att kombinera säng och soffa med en praktisk bäddsoffa så erbjuder vi såklart även detta. Perfekt när vänner och familj kommer på besök och extra sovplatser behövs! Vi erbjuder även praktiska och snygga matbord som enkelt kan göras större med iläggsskivor om ni blir fler under en middagsbjudning.

 

Få dina möbler levererade till Torrevieja i Spanien

Vi erbjuder direkttransport till Torrevieja av möbler och heminredning från hela vårt sortiment.

Vi har kontinuerliga transporter till vårt lager i Torrevieja där du hämtar upp din beställning gratis eller bokar hemleverans mot en kostnad.

Vi kan även ombesörja hemleverans till övriga Costa blanca och Costa del sol, kontakta oss gärna för mer information.

Såhär tycker våra kunder:Familjen Larsson hjälper till att lasta av sina efterlängtade möbler.

Mario - "Jag är verkligen imponerad!! Bästa möbel och inredning rådgivning och service, perfekt och punktlig leverans som lovat, Tack så jättemycket"

Åsa - "Vi så nöjda! snygga möbler och vilken service"